Olen Heidi Bucht, liikunta-alan moniottelija, fysioterapeutti ja liikuntatieteiden maisteri. Aloitin kesäkuussa hankekoordinaattorina Kunnon kaveri -hankkeessa.

 

Omaan pitkän taustan harraste- ja terveysliikunnan ohjaamisesta. Erityisosaamiseni on ikäihmisten liikuntapalveluiden suunnittelussa, kehittämisessä sekä tutkimustyössä. Ensimmäiseltä koulutukseltani olen tradenomi, mutta vanhana kilpaurheilijana veri veti takaisin liikunnan pariin. Ryhmien ja yksilöiden ohjaaminen lisäsi mielenkiintoani kokonaisvaltaisesta liikkumis- ja toimintakyvyn parantamisesta ja päädyin opiskelemaan fysioterapiaa. Fysioterapeuttina olen työskennellyt mm. terveyskeskuksessa sekä ulkomailla keskittyen ikääntyneiden toimintakyvyn ylläpitämiseen ja parantamiseen.

 

Asuin viime vuodet perheeni kanssa Saksassa. Opiskelin Kölnin yliopistossa liikuntagerontologiaa ja kehitin ikääntyvien liikuntapalveluita. Olen luonteeltani utelias kaikkea uutta kohtaan ja pyrin innovatiivisiin ratkaisuihin yhdistämällä rohkeasti uutta tutkimustietoa käytäntöön.  Aloitan innokkaana ja täydellä sydämellä Kunnon kaveri -hankkeessa, tärkeän työn parissa. Uskon, että ottamalla ikäihmiset mukaan hankkeen suunnitteluun ja kuuntelemalla heitä herkällä korvalla, pystymme yhdessä luomaan mallin, joka lisää aktiivisuutta arjessa, parantaa toimintakykyä ja tukee laadukasta ikääntymistä.

 

Lisätietoa Kunnon kaveri -hankkeesta ja tervetuloa mukaan toimintaan!

 

Kesällä alkava toiminta, mm. Puistojumpat ja ajankohdat:
tutustu esitteeseen.