Perjantaipelien innokkaat frisbeegolffaajat, ohjaaja Heidi Bucht kuvassa oikealla. Kuva: Ilkka Jukarainen

Miina Sillanpään Säätiön Kunnon Kaveri -hankkeen tiimoilta on jo jumppailtu muutama viikko Pikku Huopalahdessa sekä Munkkiniemessä. Lisäksi Perjantai-pelit käynnistyivät elokuussa Frisbeegolfin merkeissä. Kunnon kaveri -toiminta on saanut positiivista palautetta osallistujilta. ”Ihanaa päästä taas liikkumaan yhdessä!” kertoi toimintaan osallistunut Anne. Säät ovat suosineet hankkeen ryhmätapaamisia ja lihaskuntoa, tasapainoa sekä liikkuvuutta on päästy harjoittamaan mukavassa loppukesän säässä.

 

Ohjelma monipuolistuu syksyn myötä entisestään.

Puistojumpat ja Perjantai-pelit jatkuvat ulkona vielä syyskuun ajan. Syyskuussa alkaa myös tuolijooga sekä teemakävelyt. Päivittyvän ja tarkemmat tiedot kertovan Kunnon Kaveri -ohjelman löydät hankesivujen sivupalkista.

 

Ryhmätoiminnan lisäksi Kunnon kaveri -hanke tarjoaa yksilöllisiä liikuntasuunnitelmia, joissa huomioidaan osallistujan toiveet ja tarpeet. Liikuntasuunnitelma laaditaan alkuhaastattelun ja kevyen fyysisen toimintakyvyn mittauksen perusteella ja voi sisältää liikuntaohjeet kotiin tai puistoon, ohjeistusta aivojumppaan tai ohjeistusta ja ideoita alueella ulkoiluun.

 

Lisätietoa ryhmä- ja yksilötoiminnasta antaa hankekoordinaattori Heidi Bucht, puh. 044 0151 756 tai heidi.bucht@miinasillanpaa.fi

 

Kunnon kaveri -toiminta on Miina Sillanpään Säätiön hanke, jota rahoittaa Helsingin kaupunki. Toiminnassa keskitytään Pikku Huopalahden, Ruskeasuon, Meilahden ja Munkin alueen ikäihmisten matalan kynnyksen liikuntatarjonnan kehittämiseen ja tutuksi tekemiseen.