Haluatko lisätä liikuntaa arkeesi? Etsitkö kaveria, jonka kanssa liikkua? Kaipaatko ohjausta liikunnan aloittamiseen? Tule mukaan Kunnon kaveri -toimintaan!

 

Kunnon kaveri -toiminta edistää yli 65-vuotiaiden Helsingin Pikku Huopalahden ja sen lähialueiden asukkaiden monipuolista liikkumista ja arjessa selviytymistä paremman fyysisen kunnon myötä. Ikääntyessä on erityisen tärkeää ylläpitää lihasvoimaa ja harjoittaa tasapainoa, joiden avulla arkiaskareetkin sujuvat helpommin. Toiminta käynnistyy heinä-elokuussa yksilöllisten liikuntasuunnitelmien laatimisella sekä puistojumppahetkillä. Toiminta on osallistujille maksutonta.

 

Nyt koronatilanteen hellittäessä, Kunnon kaveri -hanke auttaa alueen ikääntyviä löytämään liikunnan iloa uudelleen. Liikkumisen voi aloittaa yksin, vapaaehtoisen liikuntakaverin kanssa tai lähtemällä mukaan ryhmätoimintaan. Koulutettu ja vapaaehtoinen ”Kunnon kaveri” toimii liikuntatsempparina ja tukena ikäihmisille liikuntatuokion aikana. Mukaan nyt elokuussa alkaviin Puistojumppiin ja perjantaipeleihin voi tulla milloin vain ja ilman ennakkoilmoittautumista. Henkilökohtaiseen ohjaukseen tulee ilmoittautua ennakkoon.

 

Katso ajankohtaisen toiminnan tarkemmat lisätiedot:

Ajankohtaista toimintaa -kooste kertoo päivittyvät tiedot lähiaikojen toiminnasta, mm. perjantaiden ulkopeleistä (pdf)

 

Tervetuloa mukaan liikkumaan! Lisätietoja antaa Miina Sillanpään Säätiön hankekoordinaattori Heidi Bucht, puh. 044 0151 756 tai heidi.bucht@miinasillanpaa.fi

 

Kunnon kaveri -toiminta on Miina Sillanpään Säätiön hanke, jota rahoittaa Helsingin kaupunki. Toiminnassa keskitytään Pikku Huopalahden, Ruskeasuon, Meilahden ja Munkin alueen ikäihmisten matalan kynnyksen liikuntatarjonnan kehittämiseen ja tutuksi tekemiseen. Lisätietoa Kunnon kaveri -hankkeesta.