Miina Sillanpään Säätiö ja Löydetyt miehet-hanke olivat mukana Kajaanissa järjestetyssä Mahdollisuuksien Tori -tapahtumassa lauantaina 26.5.2018. Kesäinen, paikoin helteinen sää, suosi osallistujia. Tunnelma tapahtumassa oli hyvä ja kaikkien osallistujien ja kävijöiden kasvot loistivat hymyssä kilpaa auringon kanssa. Miina Sillanpään Säätiö herätti uutena toimijana Kajaanissa paljon kiinnostusta.

 

Löydetyt miehet -toiminnan käynnistyminen oli huomattu myös paikallislehti Koti-Kajaanissa julkaistusta lehtiartikkelista. Tapahtumaan osallistuneet kävijät kyselivät kiinnostuneina lisää tietoa toiminnasta.

 

Kojullamme vieraili mukavasti väkeä. Kohtasimme alkusyksyllä aloittavan ryhmätoiminnan tulevia ryhmäläisiä/osallistujia, kaverivalmentajia sekä jo tuttuja yhteistyökumppaneita – ja löysimme myös uusia toimijoita mukaan verkostoomme. Saimme mukaan uusia toimijoita myös ideointityöpajaan. Säätiö ja Löydetyt miehet ovat herättäneet alueen päättäjätkin, vierailijoiden joukossa oli mm. kaupunginvaltuuston puheenjohtaja sekä kansanedustaja.

 

Säätiön muista kehittämishakkeista oltiin myös kovasti kiinnostuneita. Neuvokkaiden Naisten -ryhmätoimintamalli oli yksi paljon keskustelua herättänyt aihe tapahtumaan osallistujien kanssa käydyissä keskusteluissa.

 

Kaikki kohtaamiset olivat aitoja ja antoisia – ja saadun palautteen perusteella hankeemme koetaan tärkeäksi. Kehittäjille toivotettiin menestystä työhön.

 

Ryhmätoiminta alkaa Kajaanissa syksyllä 2018. Etsimme nyt osallistujia. Lue lisää ja tule mukaan toimintaan!

Löydetyt miehet – ryhmämainos syksy 2018 (pdf)