HUOM! RYHMIEN ALKAMISAJANKOHTA SIIRTYY KORONA-VIRUKSEN TAKIA. SEURAA VIESTINTÄÄMME JA OTA TARVITTAESSA YHTEYS KEHITTÄJIIN.

 

Oletko 45–65-vuotias kainuulainen mies ja pohdit arjen hyvinvointiasi? Haluatko tekemistä ja sisältöä viikkoosi? Kaipaat kavereita tai voisit toimia kaverina toisille? Tule mukaan miesten omaan toimintaan. Tervetuloa suunnittelemaan ja tekemään hyvää, tervettä ja miestennäköistä elämää miehille. Ryhmässä tutustutaan toisiin ja jaetaan vinkkejä arkeen.  Yhdessä toisten kanssa kohennetaan hyvinvointia ja kuntoa sekä virkistytään. Ryhmäläiset rakentavat toiminnastaan omannäköisensä.

 

Maaliskuussa käynnistyy kaksi uutta ryhmää, jotka kokoontuvat viikoittain. Katso tarkemmat ajat ja lisätiedot paikkakuntakohtaisista linkitetyistä ryhmämainoksista ja ota rohkeasti yhteyttä Harriin tai Essiin!

 

Yhdessä kohti arjen oivalluksia – tervetuloa mukaan toimintaan!

 

Lisätietoa hankkeesta ja kokemuksia aiemmista ryhmistä löydät Löydetyt miehet -hankesivulta.

 

Miina Sillanpään Säätiön Löydetyt miehet (2018–2020) -hankkeen tavoitteena on syrjäytymisvaarassa olevien 45–65 -vuotiaiden kainuulaismiesten arjen hyvinvoinnin vahvistuminen ja elämänhallinnan kohentuminen kohti liikunnallisempaa, päihteettömämpää ja terveellisempää elämäntapaa. Löydetyt miehet -ryhmä on yhdessä suunniteltua, tavoitteellista toimintaa, joka vahvistaa miesten välistä sosiaalista vuorovaikutusta ja tarjoaa vertaistukea elämäntavoissa tapahtuviin muutoksiin. Toiminnan avulla viritetään alueellista verkostoyhteistyötä miesten hyvinvoinnin edistämiseksi. Hankkeen yhteistyökumppaneita ovat Ehyt ry, Eläkeliitto ry ja Hengitysliitto.