Musiikilla on todettu olevan myönteinen vaikutus muistisairaiden toimintakykyyn ja elämänlaatuun. Miina Sillanpään Säätiö on kehittänyt musiikkiin pohjautuvan suositun Muistaakseni laulan® -kuntoutusmallin sekä julkaissut yhteislauluhetkiä varten oman Muistaakseni laulan -laulukirjan. Se sopii käytettäväksi niin ohjatuissa pienryhmissä kuin myös kotona läheisen kanssa.

 

Hanki nyt oma laulukirjasi tai anna lahjaksi. Vietä yhdessä ystäväsi tai läheisesi kanssa mukava lauluhetki ja muistele menneitä tuttujen laulujen parissa. Laulukirja sisältää 40 laulun sanat helppolukuisena tekstinä ja kuvituksena on muistoja herättäviä vanhoja postimerkkejä. Mukana tulee myös esilaulettu CD, jossa on 20 kirjan lauluista. Laulujen joukosta löytyy mm. Kulkurin valssi, Minne tuuli tytön kuljettaa, Vanhoja poikia viiksekkäitä, Päivänsäde ja menninkäinen ja Voi tuota muistia.

 

Muistaakseni laulan -laulukirjan hinta on 15€ + postikulut, sisältäen CD:n. Tilaukset osoitteesta:
julkaisut@miinasillanpaa.fi

 

Muistaakseni laulan® -hankkeessa kehitettiin valtakunnallisesti levitettävä ja helposti käytettävissä oleva valmennusmalli, jossa musiikin avulla tuetaan muistisairaiden henkilöiden toimintakykyä ja heidän lähiverkostonsa toimintaa. Lisätietoa Muistaakseni laulan® -hankkeesta.

 

Mukavia lauluhetkiä!