Musiikilla on todettu olevan myönteinen vaikutus muistisairaiden toimintakykyyn ja elämänlaatuun. Miina Sillanpään Säätiö on kehittänyt musiikkiin pohjautuvan suositun Muistaakseni laulan® -kuntoutusmallin sekä julkaissut yhteislauluhetkiä varten oman Muistaakseni laulan -laulukirjan. Se sopii käytettäväksi niin ohjatuissa pienryhmissä kuin myös kotona läheisen kanssa.

”Kiitos paljon ihanasta laulukirjasta! Kuuntelemme ja laulamme asukkaiden kanssa mielellämme!”

Hanki nyt oma laulukirjasi tai anna lahjaksi. Vietä yhdessä ystäväsi tai läheisesi kanssa mukava lauluhetki ja muistele menneitä tuttujen laulujen parissa. Laulukirja sisältää 40 laulun sanat helppolukuisena tekstinä ja kuvituksena on muistoja herättäviä vanhoja postimerkkejä. Mukana tulee myös esilaulettu CD, jossa on 20 kirjan lauluista. Laulujen joukosta löytyy mm. Kulkurin valssi, Minne tuuli tytön kuljettaa, Vanhoja poikia viiksekkäitä, Päivänsäde ja menninkäinen ja Voi tuota muistia.

Laulukirjamme on saanut paljon positiivista palautetta:

”Pidän kovasti CD:n lauluista! Ne on laulettu rauhallisesti ja ääntämys on selkeää. Ei liikaa taustasäestystä. Kirjassa on sopivan kokoista tekstiä, sitä on helppo seurata.”

Muistaakseni laulan -laulukirjan hinta on 15€ + postikulut 9,20€ (sisältäen CD:n).

Tilaukset:

  • Yksityishenkilöt ja yhdistykset:

Postitukset ennakkomaksua vastaan, tilille: IBAN: FI87 8000 1800 0683 56,
viestikenttään: Tilaajan sukunimi Muistaakseni laulan

Ota maksukuitista kuvakaappaus ja lähetä osoitetietojen kanssa: julkaisut@miinasillanpaa.fi

Muistaakseni laulan® -hankkeessa kehitettiin valtakunnallisesti levitettävä ja helposti käytettävissä oleva valmennusmalli, jossa musiikin avulla tuetaan muistisairaiden henkilöiden toimintakykyä ja heidän lähiverkostonsa toimintaa. Lisätietoa Muistaakseni laulan® -hankkeesta.

 

Mukavia lauluhetkiä!