Miina Sillanpään Säätiö tuotti ARMAS-festivaalin kunniaksi yhteislauluun kannustavan karaokevideon. Videossa esiintyy Laulusta Voimaa! -seniorikuoro johtajanaan musiikkineuvos Marjukka Riihimäki. Lauluina on helppoja ja tuttuja suomalaisia lauluja, kuten esim. Arvon mekin ansaitsemme ja Kotimaani ompi Suomi. Video on tekstitetty ja lauluihin on helppo yhtyä mukaan laulamaan. Videon kesto on noin 30 minuuttia. Videolinkki julkaistaan Miina Sillanpään Säätiön nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Videolinkki YouTubessa: https://youtu.be/0ZPZA1OfSB0 


Laulusta Voimaa -seniorikuoro, johtajanaan musiikkineuvos Marjukka Riihimäki, edustavat ikääntyneiden aktiivista kulttuuritoimintaa ja musiikin kautta saatavaa ja jaettavaa hyvinvointia parhaimmillaan. ARMAS-festivaali toteutuu tänä vuonna jo viidennen kerran, nostaen esiin ikääntyneitä taiteilijoita ja tehden ikääntymisen teemoja näkyväksi taiteen keinoin. Festivaalin suojelijana toimii tasavallan presidentin puoliso Jenni Haukio.

 

Miina Sillanpään Säätiö on useissa tutkimus- ja kehittämishankkeissaan paneutunut musiikin merkityksellisyyteen ja sen toimintakykyä ja hyvinvointia edistävään vaikutukseen.

 

Muistaakseni laulan -laulukirja

Hanki nyt oma Muistaakseni laulan -laulukirja tai anna se lahjaksi. Vietä yhdessä ystäväsi tai läheisesi kanssa mukava lauluhetki ja muistele menneitä tuttujen laulujen parissa. Laulukirja sopii käytettäväksi niin ohjatuissa pienryhmissä kuin myös kotona läheisen kanssa. Laulukirja sisältää 40 laulun sanat helppolukuisena tekstinä ja kuvituksena on muistoja herättäviä vanhoja postimerkkejä. Mukana tulee myös esilaulettu CD, jossa on puolet kirjan lauluista. Laulujen joukosta löytyy mm. Kulkurin valssi, Minne tuuli tytön kuljettaa, Vanhoja poikia viiksekkäitä, Päivänsäde ja menninkäinen ja Voi tuota muistia.

Muistaakseni laulan -laulukirjan hinta on 15€ + postikulut, sisältäen CD:n. Tilaukset osoitteesta: julkaisut@miinasillanpaa.fi

Lisätietoja laulukirjasta ja Muistaakseni laulan -kuntoutusmallista

 

Musiikista hyvinvointia – Tervetuloa mukaan laulamaan yhdessä!