Aivoterveys on hyvinvoinnin ja toimintakyvyn perusta. Muistipuisto.fi -verkkopalvelu tarjoaa maksuttoman ja innostavan paikan kaikille ikääntyville, jotka haluavat pitää huolta aivoterveydestään.

 

Aivot tarvitsevat sopivassa suhteessa haasteita, palautumista, mielihyvää ja ravintoa voidakseen hyvin. Muistipuistosta löytyy monipuolista tietoa ja tarkoin valikoituja harjoituksia. Aivotreenit tarjoavat sopivia haasteita ja jumpat virkistävät mielen lisäksi kehoa. Rentousharjoitukset rauhoittavat ja palauttavat. Mielen hyvinvoinnin tehtävät auttavat huomaamaan myönteisiä asioita elämässä. Monipuolisista ruokaresepteistä taas löytyy vinkkejä aivoterveellisten ja maittavien aterioiden koostamiseen. Tule kuulemaan käyttäjien kokemuksia Muistipuistosta ja löytämään omat suosikkiharjoituksesi.

 

Webinaari järjestetään Teams-alustalla 18.3. klo 9.30, kesto noin 45 min. Ilmoittaudu tästä. Webinaarin linkki lähetetään sähköpostiisi pari päivää ennen webinaarin ajankohtaa.

 

Tutustu Muistipuistoon

 

Miina Sillanpään Säätiön webinaarisarjassa on tulossa asiaa Luonnon hyvinvointivaikutuksista 22.4. sekä Omaishoitajanaisten voimavaroista ja armottomuudesta itseään kohtaan kesäkuun alussa. Seuraa viestintäämme asian tiimoilta. Liity myös uutiskirjeemme tilaajaksi