Muistipuisto.fi korvaa 1.2.2019 alkaen Impulssi-sovelluksen. Maksuttomasta Muistipuistosta löydät tuttuja sisältöjä, mm. aivotreenit, mutta myös paljon uutta ja innostavaa aivoterveytesi tueksi.

 

Muistipuisto®

Muistipuisto® (www.muistipuisto.fi) on helppokäyttöinen ja maksuton verkkopalvelu, jossa aivoterveyttä ja toimintakykyä edistävä tieto, vinkit ja harjoitukset yhdistyvät uudenlaisella tavalla.

 

Kuvallisesti selkeä puistomaisema sisältää kuusi aivoterveyttä ja toimintakykyä käsittelevää teema-aluetta. Tietoa-osio koostuu monipuolisesti aivoterveyden edistämistä käsittelevästä teoriatiedosta. Treenejä aivoille sisältää tarkkaavaisuuden, muistin hahmottamisen ja päättelyn harjoituksia, kun taas Liikettä niveliin tarjoaa kehoa ja aivoja virkistävää liikuntaa. Mielen tasapainoa antaa mahdollisuuden läsnäolon ja rentoutumisen harjoitteluun. Musiikkia ja muistelua -osiosta löytyy muistelun aiheita musiikista, valokuvista ja visoista. Terveelliseen ravitsemukseen saa vinkkejä Aivoterveellistä ruokaa -osiosta, joka sisältää helppoja ruokareseptejä päivän jokaiselle aterialle.

 

Lue lisää Muistipuistosta ja sen monipuolisista käyttömahdollisuuksista sekä katso palvelun esittelyvideo tästä.

 

Muistipuisto®, koska aivoterveys on pääasia!
www.muistipuisto.fi

 

Muistipuiston yhteiskehittely on toteutunut Miina Sillanpään Säätiön ja Muistiliiton kolmivuotisena (2016–2018) hankkeena Veikkaus Oy:n pelituottojen avustuksella. Tutustu Muistipuisto -hankkeeseen.