Muistipuisto.fi -palvelua on kehitetty tiiviisti viime kuukausien ajan. Paljon on tapahtunut ja kehitystyö sekä viimeistely jatkuvat vielä kesän yli.

 

Muistipuiston uusinta versiota on testattu kotikäytössä eri puolilla maata. Palaute on ollut myönteistä ja kyselyn perusteella 89% käyttäjistä piti Muistipuistoa hyödyllisenä tai hyvin hyödyllisenä itselleen. Käyttäjät pitivät erityisesti aivotreeneistä ja uuden oivaltaminen oli heidän mielestään palkitsevaa. Kiinnostaviksi koettiin myös erilaiset liikuntasisällöt kuten jooga ja rentoutumisharjoitukset. Musiikillisia sisältöjä toivottiin palveluun vielä enemmän. Miina Sillanpään Säätiö onkin aloittanut yhteistyön HILDA-sovelluksen kanssa, jonka kautta tullaan tarjoamaan Muistipuistossa yksilöllisesti räätälöityjä musiikkimatkoja nuoruuden muistoihin.

 

Puiston visuaalinen ilme ja layout ovat saaneet myönteistä palautetta. Kyselyn perusteella palvelua pidettiin pääosin selkeänä ja sieltä oli helppo löytää itseä kiinnostavaa sisältöä. Kehitysehdotuksiakin saatiin ja uusi aloitussivu onkin jo graafikollamme työn alla. Muistipuiston visuaaliseen ilmeeseen ja virtuaaliseen valmentajaan Aatokseen voi tutustua jo nyt Muistipuiston ilmettä esittelevässä teaser-videossa sekä seuraamalla Muistipuiston omia sosiaalisen median kanavia. Liity seuraajaksi Facebookissa ja Instagramissa, ja voit lukea ajankohtaisia uutisia aivoterveyteen ja hyvinvointiin liittyen.

 

Ilahduttavaa on, että lähes 90% kyselyyn vastanneista käyttäisi palvelua, jos se olisi tänään valmis! Hyvää kannattaa kuitenkin odottaa, sillä kehitys- ja viimeistelytyö jatkuu vilkkaana kevään ja kesän ajan. Puistoon pääsee kuitenkin jo kurkistamaan tulevissa tapahtumissa, joissa olemme mukana. Seuraa netissä hankesivujemme tapahtumakalenteria.

 

Muistipuisto avataan kaikkien käytettäväksi syyskuussa 2018. 

 

Terveisin,
Muistipuiston kehittäjät

Tuuli, Elmo, Satu ja Ulla