Kuluvalla Aivoviikolla kampanjoidaan koko väestön aivoterveyden puolesta. Jokainen voi pitää huolta ainutkertaisesta pääomastaan. Pienilläkin valinnoilla on merkitystä.

 

Muistipuistossa ollaan asian ytimessä. Puiston kehittämistyö käy kuumana yhdessä sen tulevien käyttäjien kanssa. Me kehittäjät uskomme, että käyttäjäkeskeinen kehittämistapa tuottaa lopulta puiston, joka on käyttäjälle niin mielekäs ja vetoava, että hän haluaa vierailla siellä usein. Kun käyttäjä tulee toistuvasti puistoon, olemme onnistuneet.

 

Mutta mikä tekee puistosta vetoavan? Sitä on selvitetty Muistipuisto® -hankkeen ensimmäisten vuosien aikana kattavasti keräämällä puiston eri käyttäjäryhmien toiveita tulevalle sisällöille ja toiminallisuuksille. Yhtä ratkaisua ei kuitenkaan ole löytynyt, kompromisseja ja kipeitäkin rajauksia on jouduttu tekemään. Toivotaan kuitenkin, että tärkein ja kiinnostavin on osattu erottaa ja käyttäjä löytää syksyllä 2018 paikan, johon mieltyy.

 

Muistipuiston kehittäminen on edennyt vaiheeseen, jossa sen viides versio on käyttäjien kokeilussa ympäri Suomea. Palautetta kerätään puiston soveltuvuudesta koti- ja ryhmänohjauskäyttöön. Saatu palaute ja ideat palautetaan puiston kehittämistyöhön syksyä 2018 julkaistavaa julkista ja maksutonta verkkopalvelua varten.

 

Muistipuiston kehittymistä kohti kukoistustaan voi nyt seurata puiston omissa Facebookissa ja Instagram -kanavissa. Kurkista ja tutustu puiston virtuaaliseen valmentajaan Aatokseen.

 

Pysy maisemissa. Tehdään yhdessä mielekäs puisto!

 

Terveisin Muistipuiston kehittäjät