Miina Sillanpään Säätiön maksuton webinaarisarja jatkuu Muistiviikolla keskiviikkona 22.9. klo 10.00. Aiheena on aivoterveyden edistäminen ja esittelyssä Muistipuisto-verkkopalvelu.

 

Webinaarissa tutustutaan aivoterveyden edistämisen keinoihin ja maksuttomaan Muistipuisto.fi -verkkopalveluun. Webinaari on suunnattu kaikille ikääntyville, jotka haluavat pitää huolta aivoterveydestään.

 

Aivot tarvitsevat sopivassa suhteessa haasteita, palautumista, mielihyvää ja ravintoa voidakseen hyvin. Innostavasta ja helppokäyttöisestä Muistipuistosta löytyy monipuolista tietoa ja tarkoin valikoituja harjoituksia. Aivotreenit tarjoavat sopivia haasteita ja jumppatuokiot virkistävät aivojen lisäksi kehoa. Rentousharjoitukset rauhoittavat mielen ja palauttavat. Mielen hyvinvoinnin tehtävät auttavat huomaamaan myönteisiä asioita elämässä. Monipuolisista ruokaresepteistä taas löytyy vinkkejä aivoterveellisten ja maittavien aterioiden koostamiseen.

 

Tervetuloa kuulemaan lisää ja löytämään omat suosikkiharjoituksesi Muistipuistosta!

 

Webinaari järjestetään keskiviikkona 22.9. klo 10.00 Teams-alustalla, kesto noin 60 min. Ilmoittaumiset viimeistään 20.9.: tästä linkistä. Webinaarin linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin päivää ennen webinaarin ajankohtaa. Kaikki ilmoittautuneet saavat webinaarin jälkeen myös linkin tallenteeseen, joka on katsottavissa kaksi viikkoa.

 

Tutustu Muistipuistoon tästä.

 

Miina Sillanpään Säätiön maksuttoman webinaarisarjan syksyn aiheita ovat:

  • Ikääntyvien miesten hyvinvointi, marraskuu. 
  • Aktiivisena osallistujana kehitysvammaisten henkilöiden elämäntapamuutokseen tähtäävässä Keko-valmennuksessa, joulukuu.

Seuraa viestintäämme asian tiimoilta ja liity uutiskirjeemme tilaajaksi tästä