liikuntavinkki-portaat-350Laita sydän sykkimään sydänpäivänä 29.9.2016 ja valitse portaat!

 

Maailman Sydänpäivä on kansainvälinen toimintapäivä sydänterveyden hyväksi ja säännöllinen liikunta on tärkeä osa terveyttä.

 

Aloita liikkuminen 4 P:n ohjeella: pitää pystyä puhumaan puuskuttamatta – ja lisää tehoa pikkuhiljaa kunnon kohotessa. Liikkumisessa tärkeää on se, että kuuntelee kehoaan; hengästyä saa, mutta henkeä ei saa ahdistaa. Porraskävely on erittäin hyvä ja tehokas keino kohottaa kuntoa. Yksi askel portaissa vastaa kymmentä askelta tasamaalla. Jätetään siis hissit tyhjiksi, täytetään portaat yhdessä ja pidetään vaikka palaveri portaissa!

 

 

Taavetinpuisto

syyslehdet-350Taavetinpuisto Helsingin Pikku Huopalahdessa kannustaa liikkumaan ja tarjoaa monipuolisia harjoittelumahdollisuuksia toimintakyvyn ylläpitämiseksi erityisesti senioreille. Tartu tilaisuuteen ja ota arjen liikuntavinkkien harjoitusohjelma osaksi syksyn viikko-ohjelmaasi. Halutessasi voit pyytää oman yksilöllisen liikkumisreseptin avuksesi estämään kropan kolotukset. Lisäksi voit nauttia liikkumisesta musiikin tahtiin ja harjoittaa muistiasi Taavetinpuiston SenioriSonan avulla. Taavetinpuistossa ei ole talviaikaan kunnossapitoa, mutta säiden salliessa puiston laitteita voi käyttää läpi vuoden. Sona on suljettu marras-toukokuun välisenä aikana.

 

Nauti syksyn kirkkaista ja kauniista ulkoilupäivistä!