Tervetuloa Wiltsun Wipinöihin lauantaina 20.5. klo 12-16! Luvassa on keväinen iltapäivä hyvinvoinnin, musiikin ja liikunnan parissa – ja hyvässä seurassa!

 

Koriseva ja Lintukangas 350Tapahtumapaikkoina ovat Taavetinpuisto ja viereinen Wilhelmiina-koti. Keväinen iltapäivä sisältää liikunnan riemua, musiikkia ja avoimien ovien myötä pääset tutustumaan Wilhelmiinan kiinteisössä toimivien tahojen palvelutarjontaan sekä nauttimaan kahvilan herkuista päivän erikoishintaan. Myynnissä on maittavia vastapaistettuja lettuja rauhallisella ja tunnelmallisella sisäpihalla. Sisäpiha on koristeltu asukkaiden ja Neuvokkaiden naisten tekemin neulegraffitein. Arja Koriseva esiintyy pianisti Minna Lintukankaan kera Taavetinpuistossa klo 14-15 ja Laulusta Voimaa-seniorikuoro viihdyttää meitä päivän lopuksi. Wilhelmiinan tarpeettomat aarteet on kerätty myytäväksi kirpputorille ja tuotto käytetään asukkaiden virkistystoimintaan, myynnissä on mm. tuoleja ja astioita.

 

Unelmien liikuntapäivä punnerrus 350Liikunta tuo hyvinvointia ja edistää toimintakykyä. Erilaisia liikuntarasteja on esillä monipuolisesti ja jokainen löytää tarjonnasta itselleen sopivan lajin. Voit kokeilla yksittäisiä liikutarasteja tai suorittaa koko liikuntapassin eri kohteet ja pääset osallistumaan arvontaan. Citykävely haastaa sekä kävelemään, että harjoittamaan muistia läheisellä Ikiliikkujareitillä. Wilhelmiinan sisäpihalta löytyy herkkujen lisäksi myös uudet harjoittelulaitteet ja sisätiloissa voi rentoutua Mindfulnessin ja hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti keskittyvän Chi Ballin parissa. Taavetinpuisto on erityisesti senioreille kehitetty liikunnallinen harjoittelu- ja kohtaamispaikka – tänään tarjolla opastettua harjoittelua puiston laitteilla sekä jumppaa eri sukupolvet yhdistäen.

 

Yleiskuvat_18 350Wilhelmiinassa on mahdollista osallistua opastettuihin kierroksiin ja saada tietoa palvelutalossa asumisesta, sekä tutustua ravintolan ja kahvilan tarjontaan. Ravintolapalvelut ovat avoinna kaikille ja voit tilata myös juhlien tarjoilut valikoimastamme. Avire esittelee kuntoutustoimintaansa ja Miina Sillanpään Säätiö tutkimus- ja kehittämistoimintaan painottuvaa osaamistaan. Esillä on muistisairaille ja heidän läheisilleen kehittämämme Impulssi-hyvinvointisovellus sekä voit myös osallistua luonnon hyvinvointia ja virtuaalisuutta yhdistävään Kuu kiurusta kesään -hankkeen työpajaan. Samassa kiinteistössä toimiva Fysios esittelee myös toimintaansa.

 

Lue lisää tapahtumasta Wiltsun Wipinät -sivuilta ja katso tarkempi ohjelma aikatauluineen. Samana päivänä on Pikku Huopalahdessa kyläjuhlat ja alueella on runsaasti ohjelmaa eri tapahtumapisteissä iltaan asti. Tutustu myös Pikkis juhlii -ohjelmatarjontaan.

 

Tervetuloa!

 

Miina Sillanpään Säätiö järjestää Wiltsun wipinät -kevättapahtuman yhdessä liiketoimintayhtiöidensä Wilhelmiina Palveluiden ja Avire Oy:n kanssa.

 

Kutsu_Wiltsun Wipinät_2017_05_b_alaosa2