Miina Sillanpään Säätiö hakee määräaikaista kehittäjää Kainuun alueella vuosina 2018–2020 toteutuvaan Löydetyt miehet -hankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on syrjäytymisvaarassa olevien 45–65-vuotiaiden kainuulaismiesten arjen hyvinvoinnin vahvistuminen ja elämänhallinnan kohentuminen kohti liikunnallisempaa, päihteettömämpää ja terveellisempää elämäntapaa. Kyseessä on Ehyt ry:n, Eläkeliitto ry:n, Hengitysliitto ry:n ja Miina Sillanpään Säätiön yhteistyöhanke. Kehittäjän tehtävä on sidottu Sosiaali- ja terveysministeriön myöntämään STEA-avustukseen.

 

Kehittäjä

Kehittäjä osallistuu hankekokonaisuuden suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Hän vastaa eri paikkakunnilla toteutuvasta etsivästä työstä ja miesten ryhmätoiminnasta. Hän osallistuu alueelliseen verkostotyöhön ja viestintään. Kehittäjän tehtävä perustuu yhteistoiminnalliseen työotteeseen.

 

Odotamme

Etsimämme henkilö on kiinnostunut miesten elämänhallintaan ja elintapojen edistämiseen liittyvästä kehittämisestä. Hänellä on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta miesten parissa tehtävästä hanketyöstä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä parityöskentelyyn. Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteista, innostunutta ja sitoutunutta työotetta. Hanke toteutuu Kainuun alueella ja edellyttää liikkumista Kainuussa omalla autolla.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen, merkityksellisen ja uutta luovan työn. Saat myös tilaisuuden kehittää osaamistasi moniammatillisessa ja kannustavassa työyhteisössämme. Toimipiste sijaitsee Kajaanissa. Työsuhde alkaa 15.5.2019 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Helena Launiainen, puhelin 040 952 3239. Parhaiten tavoitettavissa 20.3, 22.3 ja 27.3.

 

Hakeminen

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 28.3.2019 hakemukset@miinasillanpaa.fi