Haluatko mielenkiintoisen ja monipuolisen työ, jossa pääset työskentelemään erilaisten ihmisryhmien kanssa? 

Koetko kiinnostavaksi ja palkitsevaksi työskentelyn kehitysvammaisten henkilöiden parissa?

Haluatko olla mukana mahdollistamassa merkityksellistä arkea ikääntyneille?

 

Haemme Säätiökonserniimme henkilöä, joka haluaa toimia haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten parissa ratkaisukeskeisellä ja valmentavalla otteella.

 

Päätehtäviäsi ovat

  • kehitysvammaisten sekä ikääntyneiden ihmisten ryhmien valmentaminen ja ohjaaminen erilaisissa ympäristöissä
  • osallistuminen yhteiseen ideointiin koko Säätiökonsernissa ikääntyneiden merkityksellisen arjen edistämiseksi

 

Mitä odotamme Sinulta?

Toivomme Sinulta itsenäistä ja rohkeaa työtapaa sekä vankkoja vuorovaikutus- ja verkostoyhteistyön taitoja sekä ratkaisukeskeistä työotetta. Tehtävä edellyttää aiempaa valmennus- ja ryhmänohjausosaamista, soveltuvaa koulutusta (esim. fysio- tai toimintaterapeutti, sosionomi tai geronomi) sekä perehtyneisyyttä ikääntyneiden ja kehitysvammaisten ihmisen toimintakykyyn ja osallisuuteen. Lisäksi tehtävässä tarvitaan vahvoja viestinnällisiä ja tietoteknisiä taitoja.

 

Työyhteisössämme arvostamme ennakkoluulottomuutta ja joustavuutta, asioiden ja osaamisen jakamista sekä ystävällisyyttä.

 

Mitä me tarjoamme Sinulle?

Tarjoamme Sinulle merkityksellisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa yhteisössä ja konsernissa. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa konkreettisesti erilaisten ihmisten hyvään arkeen. Työyhteisömme on osaava, avoin, innostava ja lämmin.

 

Miina Sillanpään Säätiö -konserni haluaa rakentaa yhteiskuntaa ja olosuhteita, jotta me kaikki voimme ikääntyä paremmin

Miina Sillanpään Säätiö ja Säätiökonserni tekee rohkeaa työtä, jotta me kaikki voimme ikääntyä paremmin. Säätiössä osallistumme yhteiskunnalliseen keskusteluun ja luomme hankkeissamme ja toimenpiteissämme uutta. Tuemme ja toteutamme itse ikääntyviä koskevaa tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa sekä oppimista (TKIO). Säätiömme toiminta on yleishyödyllistä ja tähtää yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen.

 

Säätiökonserniimme kuuluu myös Wilhelmiina Palvelut Oy. Wilhelmiinassa on koteja erilaisiin tarpeisiin, itsenäisestä asumisesta yhteisölliseen asumiseen ja ympärivuorokautiseen hoivaan.

 

Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä ja työskentelemme hybridimallilla. Työ edellyttää matkustamista ja oman auton käyttömahdollisuus on hyödyksi.

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä hakemuksesi tämän linkin kautta viimeistään 31.5. Alamme tutustumaan hakemuksiin heti niiden saavuttua. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi, jotka olet nimennyt sukunimesi mukaan.

 

Jotta saat tehtävästä aidon ja tarkemman kuvan, kannattaa sinun soittaa kehitysjohtaja Virpi Annaniemelle puh. 050 3412458. Tavoitat Virpin:

  • 20.5 klo 14.00–17.00
  • 24.5 klo 12.00–16.00
  • 27.5. klo12.00–16.00
  • 29.5. klo 9.00–12.00

 

miinasillanpaa.fi     

Hyvä arki ikääntyvälle  – Rohkeaa kehittämistyötä, jotta me kaikki voisimme ikääntyä paremmin.