Uutiskirjeessämme kerromme tämän poikkeuksellisen vuoden toiminnastamme ja hyvinvointia tukevista tuotoksistamme, jotka ovat tarjolla kaikkien hyödynnettäväksi ja voimavarojen tukemiseksi.

Uutiskirje 4/2020

 

Olemme kokeneet koronaepidemian vuoksi poikkeuksellisen vuoden, joka on haastanut väkemme kehittämään kekseliäästi toimintaamme vastaamaan muuttuneita olosuhteita. Monille omaishoitajille aika on ollut erityisen yksinäistä. Tunne voimavarasi -hanke tukee omaishoitajien jaksamista maksuttomilla tukipalveluilla mm. Auttavalla puhelimella ja chatilla. Toivottavasti mahdollisimman moni apua tarvitseva löytää nämä kanavat.

 

Monille jo tuttuja maksuttomia palvelujamme, Muistipuistoa ja Luontosivustoa, on käytetty kotioloissa ja etäryhmissä ja ne ovat tarjonneet sekä tukea että iloa arkeen. Myös joulu on tänä vuonna erilainen ja etäyhteydet sekä aineettomat lahjat korostuvat. Ilahtuisiko läheisesi ja ystäväsi yhteisestä hetkestä Muistipuiston musiikkimuistoja muistellen – tai virtuaalisella luontoretkellä käyden Luontosivuston avulla?

 

Pidetään huolta toisistamme ja itsestämme!

 

Rauhaisaa ja tunnelmallista joulua toivottaen
Eija Sorvari
toimitusjohtaja