Nyt avoinna mielenkiintoinen Yksikön Johtajan tehtävä Wilhelmiina Palvelut Oy:ssä. Löydätkö itsestäsi intohimoa ja halua olla kehittämässä ikäihmisten laadukasta asumista ja elämää – Tule rakentamaan ja mahdollistamaan hyvää arkea ikääntyville. Wilhelmiina Palvelut Oy:n toiminta laajenee keväällä 2023 toisen ikäihmisten palvelu- ja hoivakodin valmistuessa Keskuspuiston kupeeseen Ruskeasuolle. Nyt etsimme asiakkaallemme avattavaan palvelu- ja hoivakotiin Yksikön Johtajaa.

 

Wilhelmiina tarjoaa koteja ja kuntoutusta ikäihmisille Helsingin Pikku Huopalahdessa. Wilhelmiinassa on koteja 160 ikäihmiselle. Wilhelmiinasta löytyy koti kaiken kuntoisille vanhuksille, itsenäisistä asujista muistisairaisiin. Wilhelmiina on ikäihmisille koti, jossa he saavat tarvitsemansa tuen ja hoivan. Ympärivuorokautisen hoivapalvelujen lisäksi tarjolla on lääkäripalveluita, muisti- ja kuntoutus-, fysioterapia- ja hammaslääkäripalveluita. Toiminnan ytimessä on tarjota hyvä arki ikääntyvälle.

 

Wilhelmiina Palvelut Oy:n omistajana on Miina Sillanpään Säätiö. Wilhelmiinan ja Miina Sillanpään yhteisenä missiona on olla rakentamassa ja mahdollistamassa Hyvä arki ikääntyvälle. Lue lisätiedot tehtävästä ja linkki hakulomakkeeseen. Hakuaikaa on 15.10.2022 asti.