Miina Sillanpään Säätiön toimitusjohtaja Eija Sorvari edustaa SOSTE:a Oikeusministeriön asettamassa Säätiölain toimivuusselvityksen seurantaryhmässä. Uuden lain toimivuutta ja vaikutuksia selvitetään tänä syksynä säätiöille, niiden sidosryhmille ja palveluntarjoajille suunnatulla avoimella kyselyllä. Kannustamme sidosryhmiämme vastaamaan kyselyyn, joka on auki lokakuun ajan. Lue Oikeusministeriön tiedote asiasta ja vastauslinkki kyselyyn löytyy tiedotteen lopusta.

 

Oikeusministeriö selvittää säätiölain toimivuutta – osallistu kyselyyn

Oikeusministeriö 3.10.2018 12.01

 

Uusi säätiölaki tuli voimaan joulukuussa 2015. Lain tarkoituksena on helpottaa säätiön perustamista ja toimintaa, lisätä säätiöiden toiminnan avoimuutta sekä parantaa säätiövalvontaa. Uuden lain toimivuutta ja vaikutuksia selvitetään tänä syksynä säätiöille, niiden sidosryhmille ja palveluntarjoajille suunnatulla avoimella kyselyllä.

 

Kyselyllä saatavat tiedot ovat erittäin tärkeitä uuden lain toimivuuden ja vaikutusten arvioimiseksi. Kyselyn tulosten perusteella laadittu selvitys luovutetaan eduskunnalle vuoden 2018 loppuun mennessä. Selvityksen julkistamisesta tiedotetaan osallistujille.

 

Avoimeen kyselyyn voi osallistua lokakuun ajan.

 

Osallistu kyselyyn tästä.