Haluatko vaikuttaa ikääntyvien ihmisten merkitykselliseen arkeen ja yksinäisyyden vähenemiseen? Tekemällä testamenttilahjoituksen Miina Sillanpään Säätiölle, voit tukea hyvinvointia ja toimintakykyä edistävää tutkimus- ja kehittämistoimintaamme.

Miina Sillanpää Säätiön toiminta-ajatuksena on kehittää hyvää arkea ikääntyville. Painotamme ikääntyvien hyvinvointia ja merkityksellistä elämää, mikä sisältää laaja-alaista toimintakyvyn ylläpitoa, ikääntyvien merkityksellisiä ihmissuhteita ja aktiivista ikääntymistä omassa ympäristössä. Yhdessä kansalaisten kanssa etsimme hyvää ikääntymistä edistäviä ratkaisuja ja ikääntyvät ihmiset osallistuvat itse monipuolisesti kehittämistyöhömme. Kehittämämme edistykselliset ja uudenlaiset ryhmätoimintamallit vahvistavat yhteisöllisyyttä ja vertaisuutta sekä luovat pysyvää sisältöä ja tekemistä arkeen.

 

Viime vuosien kehittämishankkeidemme teemoja ovat olleet mm. pienituloisten eläkeläisten naisten yksinäisyyden ja syrjäytymisen ehkäisy, omaishoitajien voimavarojen ja hyvinvoinnin lisääminen sekä muistisairaiden toimintakyvyn ylläpitäminen.

Kehittämämme toimintamallit ovat yhteiskunnassamme vapaasti käytettävissä ja hyödynnettävissä kansanterveyden edistämiseksi. Ympäri Suomea levinnyt Neuvokkaat naiset -ryhmätoimintamalli sekä Muistiliiton kanssa yhdessä kehitetty maksuton Muistipuisto-verkkopalvelu ovat saaneet runsaasti käyttäjiä, paljon positiivista palautetta ja valtakunnallista huomiota.

 

Miina Sillanpään Säätiö on perustettu vuonna 1965 ja teemme työtä Miina Sillanpään jalanjäljissä yhteiskunnallista hyvinvointia edistäen.

Tutkimus- ja kehittämistoimintamme saa hankeavustuksia mm. sosiaali- ja terveysministeriöltä. Toimimme yhteiskunnallisesti vastuullisesti ja Säätiötä ohjaavat arvomme korostavat sekä inhimillisyyttä ja edistyksellistä näkemystä toiminnassamme:

  • Arvostamme sinua.
  • Uudistamme ja uudistumme.
  • Onnistumme yhdessä.
  • Olemme luottamuksesi arvoisia.

 

Voit tehdä testamenttilahjoituksen Miina Sillanpään Säätiön yleistoimintaan tai tutkimus- ja kehittämistoimintaamme valiten kohteeksi esimerkiksi muistisairaat tai ikääntyvät naiset. Myös alueellisen tai paikallisen toiminnan tukeminen on mahdollista. Lisätietoja testamenttilahjoituksen tekemisestä Miina Sillanpään Säätiölle saat verkkosivuiltamme tai voit olla yhteydessä myös toimitusjohtajaamme Eija Sorvariin: eija.sorvari@miinasillanpaa.fi, puh. 040 5205485

 

Rohkeaa kehittämistyötä, jotta me kaikki voisimme ikääntyä paremmin.