Uusin uutiskirjeemme 2/2022 kertoo monipuolisesta hyvinvointia edistävästä tutkimus- ja kehittämistoiminnastamme laajalla sote-sektorilla ja esittelee kattavan läpileikkauksen ajankohtaisia uutisia.

 

Hyvät lukijamme,

On jälleen aika nauttia Suomen kesän valosta ja kauniista luonnosta. Kesäkuukausien aikana meistä monelle tarjoutuu tilaisuuksia irtautua perusarjesta, lomailla, viettää aikaa mökillä tai tavata sukulaisia ja ystäviä. Kesän aikana on mahdollista keskittyä lisäämään omaa hyvinvointia itselle mieleisellä tavalla.

Voimme olla yhdessä läheistemme kanssa ja muistaa, että puhuminen on ihmisen tyyppiominaisuus, kuten eräs osallistuja ikämiesryhmässämme osuvasti toteaa. Kulttuurista kiinnostuneille on tarjolla runsaasti taidetta, kesäteattereita ja musiikkia eri puolilla Suomea. Yhtä lailla hyvinvointia lisää luonnossa liikkuminen, kesäiset ulkopelit tai rauhoittuminen mieleiseen puuhasteluun, vaikkapa valmistamaan terveellisiä herkkuja kesäkauden tuoreista marjoista ja vihanneksista.

Tässä uutiskirjeessämmekin monet edellä mainituista hyvinvointiteemoista ovat esillä. Teemme työssämme hyvää arkea ikääntyville lisäämällä mahdollisuuksia toimintakyvyn yläpitämiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Vähitellen siirrymme muutamaksi viikoksi kesälomille, joten koko Miina Sillanpään Säätiön asiantuntijatiimin puolesta toivotan teille kaikille.

Valoisaa juhannusta ja oikein hyvää keskikesän aikaa!
 

Eija Sorvari
toimitusjohtaja

 

Lue uutiskirje tästä.