Syksyn uutiskirjeemme sisältö on monipuolinen, aiheina mm.: Muistiviikolla tavataan Muistipuistossa! Tutustu myös ikääntyneiden asumisen tietopakettiimme ja asian pohdintaan herättelevään tuoreeseen videoon. Lokakuussa liputamme Miina Sillanpäälle sekä järjestämme Vanhustenviikon ja ARMAS-festivaalin tapahtumat. 

 

Tutustu uutiskirjeeseen 3/2022 tästä.

 

Hyvät lukijamme,

Ikääntyneiden asumisen järjestäminen ja kehittäminen on yksi keskeinen Miina Sillanpään Säätiön sääntöjen määräämä tehtävä. Säätiön omistama yritys Wilhelmiina Palvelut Oy tuottaa hoivaa ja palveluasumista ikääntyneille Helsingissä Asumispalvelukeskus Wilhelmiinassa. Verkkosivuillemme on koottu paljon tietoa säätiön omasta ikääntyneiden asumiseen liittyvästä kehittämistoiminnasta ja yhteistyöstä muiden toimijoiden kanssa. Ikääntyessä asumisen tarpeet voivat muuttua, joten on hyvä pysähtyä pohtimaan ajoissa, miten haluan elää ja asua ikääntyneenä, kuten tutkimuspäällikkömme Anne Rahikka blogissaan kirjoittaa. Julkaisimme juuri myös asumisen ennakointiin herättelevän videon.

Syysvärien kauneus on omiaan houkuttelemaan meitä kaikkia ulos ja liikkumaan. Säätiön kehittämistyössä luonnon hyvinvointi- ja terveysvaikutukset on otettu huomioon monipuolisesti, mistä voit kirjeestämme lukea. Tulossa on myös perinteinen lokakuun ARMAS-festivaali, joka tarjoaa monenlaisia kulttuuritapahtumia ja -elämyksiä ikääntyville ihmisille. Tule mukaan 13.10. maksuttomaan webinaariimme, jossa kuulet kulttuurista hyvinvoinnin tukena. 

 

Toivotan teille kaikille oikein hyvää syksyä ja Muistiviikkoa!

Eija Sorvari
toimitusjohtaja

 

Jos et vielä ole uutiskirjeemme tilaaja, liity listalle uutiskirjeemme-alasivulta.