Aineeton joululahja on monella tapaa viisas valinta. Se säästää luonnonvaroja ja sopiva lahja ihmiselle, jolla on jo kaikkea. Muistipuisto.fi -verkkopalvelu on hyödyllinen lahja terveydestään ja toimintakyvystään kiinnostuneelle ystävälle tai läheiselle. Vinkkaa maksuttomasta verkkopalvelusta, kerro sen hyödyistä, kannusta kokeilemaan ja innosta jatkamaan. Yhdessä aloittaminen auttaa alkuun ja rohkaisee niitä, joilla ei ole vielä paljoa käyttökokemusta älylaitteista tai tietokoneesta. Muistipuistolla on mukava aloittaa, sillä se on helppokäyttöinen.

 

”Sitsejä” keittiön pöydän ääressä

On aamupäinä ja Riitta-Liisa on koonnut ystäväporukan taas ”sitsille” keittiöönsä Jalasjärvelle. Porukka koostuu tutuista, iältään 70-81-vuotiaista naisista, joita yhdistää pitkäaikaisen ystävyyden lisäksi halu pitää huolta terveydestään. Riitta-Liisan mukaan tapaamisissa ratkotaan Muistipuiston monipuolisia tehtäviä Etelä-Pohjanmaalaisella päättäväisyydellä, välillä enemmän ja välillä vähemmän hyvin tuloksin. Tärkeintä on tavata ja tehdä asioita yhdessä. Toisinaan tunnelma villiintyy ja desibelit nousevat, kun useampi tehtävä menee peräkkäin oikein. Onnistuminen kannustaa uusiin haasteisiin!

Riitta-Liisan ystävätkin ovat nyt innostuneet Muistipuistosta ja käyvät siellä hänen sanojensa mukaan myös ”omin päin”. Hyvänä on pidetty sitä, että Riitta-Liisa on lupautunut auttamaan teknisissä pulmissa, mikäli niitä ilmenee. ”Aina saa soittaa tai tulla kaupassa vetämään hihasta”. Myös yksityisopastusta Riitta-Liisa on tarjonnut sitä haluaville ”Muutamia olen auttanut Muistipuiston löytämisessä, muuta ei ole tarvittu”. Lisäksi hän on ehdottanut aivotreeniryhmän perustamista Jalasjärven Palvelupottiin.

 

Aineeton lahja pukinkonttiin

Anna sinäkin tänä jouluna aineeton lahja: Tutustuminen yhdessä sekä opastusta Muistipuiston innostavaan ja aivoterveelliseen maailmaan. www.muistipuisto.fi

Ota käyttöösi sähköinen (tai tulostettava) Muistipuisto -lahjakortti TÄSTÄ.

 

Muistipuisto®, koska aivoterveys on pääasia!

Muistipuisto on kehitetty Miina Sillanpään Säätiön ja Muistiliiton kolmivuotisena (2016–2018) hankkeena Veikkaus Oy:n pelituottojen avustuksella.