Sisäministeriö suosittelee liputusta jälleen 1.10.2018 jo kolmantena vuonna peräkkäin Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen kunniaksi.

Miina Sillanpään Säätiö ja liputuspäivähakemuksen muut allekirjoittajatahot sekä yli 40 tukijatahoa jatkavat aktiivista työtä Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen liputuspäivän vakiinnuttamiseksi.

 

Miina Sillanpään Seura on tehnyt myös aloitteen liputuspäivänä 1.10. järjestettävästä vuosittaisesta kaikkien järjestöjen ja yhdistysten ”Avointen ovien päivästä”. Kansalaisvaikuttamisen juhlapäivä on oivallinen tilaisuus kaikille järjestöille nostaa esille tärkeää rooliansa, tehdä omaa toimintaansa tunnetuksi ja edistää jäsenhankintaa.

Seura toteaa: ”Toivoisimme, että kaikki yhdistykset, järjestöt ja organisaatiot sekä valtakunnallisella että paikallistasoilla juhlistaisivat 1.10. liputuspäivää liputtamalla mahdollisuuksien mukaan sekä järjestämällä omia tapahtumia ja viestimällä liputuksesta eteenpäin omissa verkostoissaan.”

 

Lue Miina Sillanpään Seuran tiedote liputuspäivästä 1.10.
Tiedote Miina Sillanpään liputuspäivä 2018 (pdf)

 

Lue lisää Miina Sillanpäästä ja liputuspäivän taustoista Miina Sillanpään Seuran nettisivuilta.

 

Viestithän tuestasi liputuspäivänä myös sosiaalisessa mediassa:
1.10.2018 on Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen liputuspäivä – liputathan sinäkin. #liputan #miinasillanpää #järjestöt #järjestöjenpäivä