Muistipuisto® on syksyllä valmis ja voimme ylpeänä todeta, että se on trendikäs ja ajanmukainen sivusto. Elämmehän ajassa, jossa aivoterveydestä on tullut suomalainen innovaatio ja vientituote!

 

Finger-tutkimus on osoittanut, että tehostetusta elintapaohjauksesta (ravitsemus- ja liikuntaohjaus, muistiharjoitteet sekä sydän- ja verisuonitautien riskien hallintaan saatava ohjaus) on hyötyä. Muistisairaudet ovat maailmassa yksi suurimmista tämän päivän haasteista, siksi niitä tulee mahdollisuuksien mukaan ehkäistä ja niiden puhkeamista myöhentää. Muistipuistossa on paneuduttu ja tarjotaan sisältöä liittyen juuri näihin teemoihin. Sieltä löytyy vinkkejä ja ratkaisuja aivoterveyden edistämiseen.

 

Muistipuiston visuaaliseen ilmeeseen ja virtuaaliseen valmentajaan Aatokseen voi tutustua jo nyt Muistipuiston ilmettä esittelevässä teaser-videossa sekä seuraamalla Muistipuiston omia sosiaalisen median kanavia. Liity seuraajaksi Facebookissa ja Instagramissa, ja voit lukea ajankohtaisia uutisia aivoterveyteen ja hyvinvointiin liittyen.

 

 

Terveiset Muistipuiston kiireiseltä viimeistelypajalta

Tuuli, Elmo; Satu, Ulla ja Aatos

 

Linkkejä