Vietämme kansallista Muistiviikkoa viikolla 38 ja tänä vuonna teemalla Hyvää elämää muistiystävällisessä yhteiskunnassa. Muistiystävällinen yhteiskunta rakentuu muistiystävällisistä teoista. Mikä on sinun muistiystävällinen tekosi? Teemalla muistutetaan, että jokainen voi omalta osaltaan tukea sairastuneita ja läheisiä esimerkiksi vapaaehtoisena tai muistiyhdistyksen jäsenenä. Voisit myös esimerkiksi kertoa Muistipuisto -palvelusta ystävälle tai tarjota hänelle yhteisen hetken Muistipuiston monipuolisiin sisältöihin yhdessä tutustuen ja virkistyen.

 

Muistipuisto® (www.muistipuisto.fi) on helppokäyttöinen ja maksuton verkkopalvelu, jossa aivoterveyttä ja toimintakykyä edistävä tieto, vinkit ja harjoitukset yhdistyvät uudenlaisella tavalla. Muistipuistosta löydät mm. aivotreenit, ajankohtaisia tietovisoja sekä ikääntyville sopivia jumppavideoita. Palvelu sopii kaikkien aivoterveydestään kiinnostuneiden käytettäväksi sekä yksin, yhdessä tai ryhmän kanssa!

 

Katso Muistipuiston esittelyvideo:


Muistipuisto kulkee mukana Railin arjessa ja antaa tekemistä sekä vinkkejä hyvinvoinnin tueksi:

 

Muistipuiston käyttäjien hyviä kokemuksia on myös koottu käyttäjätarinoiksi kuuden videon muodossa. Niihin on yhdistelty useiden eri käyttäjien palautteissa toistuneita Muistipuiston käytöstä koettuja arki- ja hyvinvointivaikutuksia. Katso, kuinka Muistipuisto auttaa Mattia ja Ritvaa arjessa ja tuo hyvinvointia ja iloa heidän elämäänsä.

 

Muistipuisto toivottaa Hyvää Muistiviikkoa kaikille! Nähdään Muistipuistossa!

www.muistipuisto.fi