Neuvokkaat naiset -ryhmätoiminnan ohjaajakoulutuksia on järjestetty vilkkaasti vuoden 2018 aikana. Olemme vierailleet kahdeksalla eri paikkakunnalla ja pitäneet yhteensä kaksitoista tilaisuutta. Kaikkiaan reilut 170 osallistujaa on aktiivisesti miettinyt, miten Neuvokkaat naiset -ryhmä toimisi omalla paikkakunnalla.

 

Satoakin on syntynyt. Tietojemme mukaan noin parikymmentä uutta ryhmää on käynnistynyt koulutusten innoittamana. Mukavia viestejä on saatu siitä, mitä kaikkea ryhmissä on tehty. Korviimme on kantautunut, että myös tulevana vuonna 2019 on tarjolla Neuvokkaat naiset -ryhmätoimintaa eri puolilla Suomea. Tämä on loistavaa ja mieltä aidosti lämmittävää.

 

Nyt on kuitenkin aika kiittää kaikkia, etenkin Neuvokkaiden naisten omien Facebook-sivujen seuraajia. Sivut sulkeutuvat jouluun mennessä ja näin ollen keskustelu siellä päättyy. Lämpimät kiitokset kaikille teille, jotka olette seuranneet ja osallistuneet Neuvokkaiden naisten facebook-sivujen keskusteluun.

 

Neuvokkaat naisten -ryhmiin liittyvää tukea on saatavilla myös tulevaisuudessa. Tietoa hankkeesta ja materiaalia löytyy Miina Sillanpään Säätiön nettisivuilta. Materiaalipankista löydät runsaasti ryhmätoiminnan tapaamisten teemoihin liittyvää aineistoa. Voit tilata maksutta ryhmätoiminnan aloittamisen tueksi painettuja julkaisujamme. Ryhmätoiminnan käsikirja ja konstikokoelma ovat tilattavissa osoitteesta: julkaisut@miinasillanpaa.fi.

 

Kysymyksiä voi edelleen lähettää Neuvokkaat naiset -toiminnan omaan sähköpostiin neuvokkaatnaiset@miinasillanpaa.fi.