Virkeyttä ja vireyttä kotikulmilla -paikallishanke ehkäisee yksinäisyyttä, sekä edistää ja vahvistaa Pikku Huopalahdessa ja lähialueilla asuvien yli 65-vuotiaiden eläkeläisten naisten ja miesten mielen hyvinvointia ja fyysistä aktiivisuutta ryhmätoiminnan ja eri sukupolvien välisen yhteistyön avulla.

 

Kiinnostaako vapaaehtoistyö? Etsimme nuoria osallistujia vapaaehtoisvalmennukseen

Valmennuksen tavoitteena on tuoda yhteen Pikku Huopalahden ja lähialueiden 14–19 -vuotiaita nuoria sekä Virkeyttä ja vireyttä -ryhmiin osallistuneita eläkeläisiä ja mahdollistaa heidän kohtaamisensa. Valmennuksessa lisätään tietoa alueen vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista, tutustutaan vapaaehtoistoimijoihin sekä lisätään paikallista yhteisöllisyyttä. Etsimme nyt nuoria osallistujia 11.4.2019 alkavaan vapaaehtoisvalmennukseen.

 

Pienillä teoilla ja kohtaamisilla on suuri merkitys. Anna oma panoksesi Pikku Huopalahden alueen hyväksi ja lisää merkityksellistä tekemistä päivääsi! Tutustu mainokseen ja ota yhteyttä Tuijaan!

 

Etsimme osallistujia myös uuteen Virkeyttä ja vireyttä-ryhmään

Tule mukaan Helsingin Pikku Huopalahden alueen eläkeläisten maksuttomaan Virkeyttä ja vireyttä – ryhmään, jossa tuetaan muutosta kohti aktiivisempaa elämää terveyden edistämiseksi. Uusi ryhmä aloittaa 19.3., tutustu ryhmämainokseen ja ota yhteyttä Tuijaan!

 

Aiempiin ryhmiin osallistuneet henkilöt kommentoivat kokemuksiaan toiminnasta seuraavasti: ”Meillä on hyvä luottamuksen ilmapiiri.” sekä ”Ostin kuntosalikortin ryhmän ansioista ja käyn siellä”. Pienetkin asiat ja ohjattu tuki aloitukseen voivat saada aikaan lisää yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia! ”Sitä ei tiedä, miten tää alitajunnassa voi kehittää kaikkea hyvää.”

 

Tervetuloa mukaan Virkeyttä ja vireyttä kotikulmilla -hankkeen toimintaan!

 

Miina Sillanpään Säätiön Virkeyttä ja vireyttä kotikulmilla (2018 –2019) -hankkeen tavoite on vahvistaa Pikku Huopalahdessa asuvien yli 65-vuotiaiden omia voimavaroja ja hyvinvointia ryhmätoiminnan avulla. Lisätietoja hankkeesta verkkosivuiltamme.