Oletko eläkkeellä oleva mies tai nainen? Asutko Helsingin Pikku Huopalahdessa tai lähialueella? Kaipaatko juttuseuraa, yhteistä tekemistä ja tukea liikunnan aloittamiseen? Tule mukaan 19.3. aloittavaan Miina Sillanpään Säätiön maksuttomaan Virkeyttä ja vireyttä -ryhmään, jossa toimitaan matalalla kynnyksellä ja tuetaan muutosta kohti aktiivisempaa elämää terveyden edistämiseksi.

 

Katso tarkemmat tiedot mainoksesta ja ota yhteyttä Tuijaan!

 

Virkeyttä ja vireyttä kotikulmilla -hankkeen ryhmätoimintaan osallistuvat eläkeläiset määrittävät itse sekä henkilökohtaiset että ryhmänsä yhteiset tavoitteet. Tavoitteita kohti edetään yhteisen liikkumisen, ulkoilun, keskusteluiden, sukupolvien välisen yhteistyön ja vertaisuuden kautta. Osallistujat tukevat toisiaan mielen hyvinvoinnin edistämisessä ja terveellisien elämäntapojen haltuunotossa. Ryhmäläisiltä saa apua ja konkreettisia vinkkejä oman hyvinvoinnin kohentamiseen niin fyysisesti kuin psyykkisesti.

 

Aiempiin ryhmiin osallistuneet henkilöt kommentoivat kokemuksiaan toiminnasta seuraavasti: ”Meillä on hyvä luottamuksen ilmapiiri.” sekä ”Ostin kuntosalikortin ryhmän ansioista ja käyn siellä.” Pienetkin asiat ja ohjattu tuki aloitukseen voivat saada aikaan lisää yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia! ”Sitä ei tiedä, miten tää alitajunnassa voi kehittää kaikkea hyvää.”

 

Tervetuloa mukaan!