Innostavaa aivotreeniä kaikille muistinsa ja aivojensa toiminnasta kiinnostuneille!

 

Juuri päättyneessä Yhteinen sävel -hankkeessa kehitettiin kuntoutusmalli, joka sisältää uudenlaisia tietokoneella olevia musiikillisia, kielellisiä ja toiminnallisia harjoituksia. Nyt näitä harjoituksia voi kokeilla ja ne löytyvät hankkeen sivuilta Aineistot-kohdasta tai suoraan alta. Harjoitteet toimivat parhaiten Googlen Chrome-selaimella.
 
Siirry harjoitteisiin
 
Vuosina 2012–2014 toteutuneen hankkeen tarkoituksena oli muistisairauden varhaisessa ja lievässä vaiheessa olevien henkilöiden toimintakyvyn tukeminen siten, että he selviytyvät kotona mahdollisimman pitkään. Tavoitteena oli myös vähentää läheisten kuormittuneisuutta. Yhteinen sävel-hankkeessa kokeiltiin rohkeasti teknologian mahdollisuuksia kotioloissa tapahtuvassa harjoittelussa.
 
Meneillään oleva Raha-automaattiyhdistyksen avustama Muistiluuri-hanke (2013-2015) jatkaa Yhteisen sävelen perinteitä. Hankkeessa kehitetään lisää tietokoneen ja älylaitteen selaimessa käytettäviä harjoituksia kohderyhmälle. FORAMENCognitiveTablet-harjoitteilla voi edistää muistia, toiminnanohjausta, näönvaraista hahmottamista ja tarkkaavuutta. FORAMEN -harjoitteiden valinta ja kehitystyö perustuu neurotieteeseen. Muistiluurin harjoitteet julkaistaan lähiaikoina.

 

Yhteisen sävelen ja Muistiluurin harjoitukset sopivat erinomaisesti kaikille, jotka ovat kiinnostuneita aivojensa harjoittamisesta!
 
Kuten hiljattain julkaistun FINGER-tutkimuksen tuloksissa todettiin, niin muistihäiriöitä voidaan ehkäistä hallitsemalla niiden riskitekijöitä. Lue lisää FINGER-tutkimuksesta

 

VIERIVÄ KIVI EI SAMMALOIDU!

 

Muistiluuri Finger-uutinen 536

 

Kommentit:

Comments are closed.