Hyvää oloa
Impulssi

Impulssi

Impulssi -sovelluksen yhdeksän eri aihekokonaisuutta tarjoavat tekemistä, vinkkejä ja pohdittavaa kotiin. Siitä voi valita aivoterveellisiä sisältöjä oman kiinnostuksen mukaan.

Erilaiset jumpat, elämykset ja ruokareseptit kannustavat toimimaan. Videot muiden kokemuksista ja harrastuksista tarjoavat mahdollisuuden uusien asioiden ja näkökulmien löytämiseen sekä omien oivallusten tekemiseen.

Impulssi korvataan 1.2.2019 alkaen uudella maksuttomalla Muistipuisto -verkkopalvelulla. Muistipuistosta löydät tuttuja sisältöjä, mm. aivotreenit, mutta myös paljon uutta ja innostavaa aivoterveytesi tueksi. www.muistipuisto.fi

Saatavilla myös Android-laitteille!

Yhteinen sävel

Yhteisen sävelen harjoitukset haastavat elämän varrella aivojen sopukoihin (pitkäkestoiseen muistiin) kertynyttä muistiainesta kuten musiikillisia muistoja ja tiedollista muistiainesta. Sieltä löytyy muun muassa musiikki-, sananlasku- ja tietovisailua. Toiminnallisten harjoitusten avulla voi laulaa, liikkua ja rentoutua joko yksin tai yhdessä.

Lue lisää Yhteinen sävel -hankkeesta

Muistiluuri

FORAMENCognitiveTablet -harjoitukset tarjoavat haasteita muistin lisäksi päättely-, ongelmanratkaisu- ja hahmottamiskyvylle. Sieltä löytyvät muun muassa monille tutut Jätkäshakki ja Sudoku sekä paljon muuta. Harjoitukset on kehitetty Muistiluuri-hankkeessa

Lue lisää Muistiluuri-hankkeesta