Pinkki kesäkukkaKesän uutiskirjeessä vaalitaan Miina Sillanpään perintöä ja suunnataan katseet tulevaisuuteen. Aiheina ovat ikääntyneiden työntekijöiden merkitys, yhteisöllisyys palveluasumisessa sekä toimitusjohtajien ajatukset innovaatio-opinnoista. Lisäksi esittelemme uudet nimitykset ja positiivisia hankeuutisia.

 

 

Miina Sillanpäälle yhteiskunnallinen uudistaminen muodostui elämäntehtäväksi. Hän halusi nähdä ja tunnistaa pelottomasti hävettävinäkin pidettyjä epäkohtia. Miina Sillanpäällä oli myös rohkeutta tarttua näihin epäkohtiin. Hän oli näkijä ja tekijä.

VTT:llä on mainio strategia. Se on eksponentiaalisen toivon luominen. Myös me Miina Sillanpään Säätiössä uskomme hyvään tulevaisuuteen. Haluamme parantaa kansakunnan olotilaa, kuten Miina Sillanpää aikoinaan.

Säätiömme vaalii Miina Sillanpään mittaamattoman arvokasta perintöä. Rakennamme olosuhteita ja yhteiskuntaa, joissa meillä kaikilla on mahdollisuus ikääntyä paremmin. Torjumme syrjäytymistä, edistämme ihmisten sosiaalista toimintakykyä ja kuntoutumista.

Miina Sillanpäällä oli suuri utopia. Se oli yhteiskunta, jossa kaikki ovat tasa-arvoisia ja tasavertaisia. Meidän tehtävämme Säätiössä on luoda toivoa ja olla mukana rakentamassa yhteisöjä, jotka saavat utopiat muuttumaan realismiksi.  Toiveikkuus antaa voimaa ja näyttää suuntaa eteenpäin.

Toivotan kaikille Säätiömme työntekijöille, kumppaneillemme, yhteistyötahoillemme, asiakkaillemme ja sidosryhmillemme mitä parhainta kesää!

 

Lue Uutiskirje 2/2024 tästä.

 

Kesäisin terveisin,
Soile Kuitunen, Miina Sillanpään Säätiön toimitusjohtaja

 

Haluatko liittyä uutiskirjeen tilaajalistalle?
Käy täyttämässä sähköpostiosoitteesi koostesivun alalaidan tilauslomakkeeseen. Julkaisemme uutiskirjeitä 4-6 kpl vuodessa. Tervetuloa lukijaksi!