Jätä perinnöksi parempaa ikääntymistä, yhteisöllistä vanhenemista ja vähemmän yksinäisyyttä.

”Ystävä rakas, tahdotko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden ihanneyhteiskuntaa?”, kysyi Miina Sillanpää.

 

Haluatko vaikuttaa ikääntyneiden ihmisten merkitykselliseen arkeen ja yksinäisyyden vähenemiseen? Tekemällä testamenttilahjoituksen Miina Sillanpään Säätiölle, voit turvata iäkkäille laadukkaita asumis- ja vanhuspalveluja, vahvistaa heidän osallisuuttaan sekä tukea hyvinvointia ja terveyttä edistävää tutkimus- ja kehittämistoimintaamme.

 

Tutkimus- ja kehittämistoiminnassamme painotamme ikääntyvien hyvinvointia ja merkityksellistä elämää: laaja-alaista toimintakyvyn ylläpitoa, ikääntyvien merkityksellisiä ihmissuhteita ja aktiivista ikääntymistä omassa ympäristössä. Kehittämämme ryhmätoimintamallit vahvistavat yhteisöllisyyttä ja vertaisuutta sekä luovat pysyvää sisältöä arkeen. Syrjäytymisvaarassa olevat yksinäiset ihmiset ja läheistään hoitavat omaishoitajat saavat apua jaksamiseensa kehittämistämme palveluista ja ryhmätoimintamalleista sekä elämäänsä lisää merkityksellistä tekemistä.

 

Testamenttilahjoituksen voit tehdä Miina Sillanpään Säätiölle ilman varojen käyttöä rajoittavaa ehtoa yleistoimintaamme tai esimerkiksi tutkimus- ja kehittämistoimintaamme. Kohteeksi voit valita esimerkiksi muistisairaat tai ikääntyvät naiset. Myös alueellisen tai paikallisen toiminnan tukeminen on mahdollista.

 

Testamentillasi varmistat, että omaisuutesi tai haluamasi osuus siitä jaetaan oman tahtosi ja arvojesi mukaisesti itsellesi tärkeään tarkoitukseen. Testamentti voi koskea mitä tahansa omaisuutta, esimerkiksi talletuksia, arvopapereita ja kiinteistöjä. Jo pienelläkin lahjoituksella on suuri merkitys työssämme ikääntyneiden paremman huomisen puolesta.

 

Testamentin teko ei ole vaikeaa, mutta testamentin laadinnassa on noudatettava lain mukaisia muotoseikkoja ja määräyksiä. Jos haluat tehdä meille testamenttilahjoituksen, annamme halutessasi suosituksia puolueettomista asianajajista, jotka auttavat sinua maksutta testamentin laatimisessa.

 

Jos halut tulla tutustumaan meihin ja toimintaamme, pohdit testamentin laadintaa tai haluaisit auttaa sydäntäsi lähellä olevaa asiaa, niin otathan meihin yhteyttä:
soile.kuitunen@miinasillanpaa.fi, puh.044 7813 117

 

Vuonna 1965 perustettu Miina Sillanpään Säätiö tunnetaan vahvana, innostuneena ja näkemyksellisenä hyvinvoinnin kehittäjänä. Toimintaamme ohjaavat arvot, jotka kiteytyvät Miina Sillanpään sanoihin:

”Jokaisella ihmisellä on elämässään oikeus hyvinvointiin, inhimillisiin työoloihin ja ihmisyyden kunnioittamiseen.”

 

Lisätietoa Miina Sillanpään Säätiön toiminnasta saat verkkosivuiltamme www.miinasillanpaa.fi. Sivuilta löydät esimerkkejä myös tekemästämme tutkimus- ja kehittämistyöstä.