Hei, sinä ikääntymisen ilmiöihin perehtynyt osaaja, oletko Miina Sillanpään Säätiön uusi kehittämisasiantuntija?

 

Kehittämisasiantuntijana vastaat säätiön strategian mukaisesta hankesuunnittelusta ja -valmistelusta sekä hankkeiden taloudesta ja raportoinnista. Pääset käyttämään rohkeasti osaamistasi, suunnittelemaan ja valmistelemaan kehittämishankkeitamme sekä niiden rahoituskanavia. Tärkeää työssäsi on käyttää tulevaisuussuuntautunutta ja tutkimuksellista työotetta. Työsuhde on vakituinen.

 

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä säätiön muun henkilöstön, sidosryhmien ja ikääntyvien kansalaisten kanssa toimialan kehittämiseksi. Tehtävä sopii sinulle, jos olet kiinnostunut ikääntymiseen liittyvistä yhteiskunnallista kysymyksistä, seuraat aktiivisesti niihin liittyvää T&K-toimintaa, olet ideoiva ja näet ympärilläsi mahdollisuuksia. Hyviin tuloksiin pääseminen edellyttää taitavaa verkostoitumista.

 

Voit olla juuri etsimämme asiantuntija, jos

  • sinulla on vähintään ylempi korkeakoulututkinto
  • sinulla on kokemusta vastaavien kehittämistehtävien tuloksellisesta hoitamisesta ja tunnet rahoituskenttää
  • kokonaisuuksien hallinta ja organisointikyky ovat vahvuuksiasi
  • sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot

 

Tule tekemään kanssamme hyvää arkea ikääntyville! Toiveissamme on saada sinusta osaava tekijä mukavaan, ammattitaitoiseen ja innostuneeseen työyhteisömme. Me kaikki olemme tyytyväisiä joustavaan hybridityömalliimme ja työkykyä tukeviin työsuhde-etuihin. Lue meistä lisää www.miinasillanpaa.fi.

 

Lisätietoja tehtävästä saat toimitusjohtajaltamme Eija Sorvarilta (040 520 5485) 4.5 klo 14.00–16.00, 5.5 klo 13.00–15.00 ja 10.5 9.00–11.00.

 

Lähetä hakemuksesi, cv ja palkkatoiveesi meille viimeistään 13.5.2022 tämän linkin kautta.

Hyvä arki ikääntyvälle  – Rohkeaa kehittämistyötä, jotta me kaikki voisimme ikääntyä paremmin.