Miina Sillanpään Säätiön uusimmassa kevätalven uutiskirjeessämme kerromme vertaisuudesta, voimavaroihin ja jaksamiseen panostamisesta sekä yhdessä toimimisesta meidän kaikkien hyvinvoinnin edistämiseksi.

Lue uutiskirje tästä.

 

”Maaliskuu on vuosikalenterimme ensimmäinen kevätkuukausi. Suuntaamme katseemme pikkuhiljaa jo kohti kevättä, nautimme pidentyvistä päivistä ja auringonvalosta kevättalven hangilla. Luonto antaa energiaa ja auttaa palautumaan stressistä sekä virkistää. Luonnon rooli onkin noussut yhä tärkeämmäksi ja merkityksellisemmäksi nyt jo vuoden jatkuneiden poikkeusolojen aikana. Luonnon hyvinvointivaikutuksista pääsee osalliseksi myös virtuaalisesti kehittämämme maksuttoman Luontosivusto.fi-palvelun välityksellä. Merkitsethän jo kalenteriisi luonnon hyvinvointivaikutuksia ja luontoperusteista toimintaa esittelevän webinaarimme 22.4. Uuden webinaarisarjamme avaa ensin Aivoviikolla 18.3. aivoterveyttä ja toimintakykyä edistävän Muistipuisto.fi -palvelun esittely.

 

Pidetään huolta toisistamme, kysytään kuulumisia ja tehdään yhdessä työtä meidän kaikkien paremman arjen ja hyvinvoinnin puolesta.”

 

Aurinkoista kevättalvea toivottaen,
Eija Sorvari
toimitusjohtaja