Sisäministeriö suosittelee liputusta 1.10.2019 jo neljäntenä vuonna peräkkäin Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen kunniaksi.

Miina Sillanpään Säätiö ja liputuspäivähakemuksen muut allekirjoittajatahot sekä yli 40 tukijatahoa jatkavat aktiivista työtä Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen liputuspäivän vakiinnuttamiseksi.

 

Miina Sillanpään Seura teki vuonna 2019 aloitteen liputuspäivänä 1.10. järjestettävästä vuosittaisesta kaikkien järjestöjen ja yhdistysten ”Avointen ovien päivästä”. Teemapäivää vietetään tänäkin vuonna SOSTE:n koordinoimana. Kansalaisvaikuttamisen juhlapäivä on oivallinen tilaisuus kaikille järjestöille nostaa esille tärkeää rooliansa, tehdä omaa toimintaansa tunnetuksi ja edistää jäsenhankintaa.

Seura toteaa: ”Toivoisimme, että kaikki yhdistykset, järjestöt ja organisaatiot sekä valtakunnallisella että paikallistasoilla juhlistaisivat 1.10. liputuspäivää liputtamalla mahdollisuuksien mukaan sekä järjestämällä omia tapahtumia ja viestimällä liputuksesta eteenpäin omissa verkostoissaan.”

 

Katso Miina Sillanpäästä kertova lyhytdokumentti ”Tahtoa, uskoa, uskallusta” (kesto 8.26)

Lue lisää Miina Sillanpäästä ja liputuspäivän taustoista Miina Sillanpään Seuran nettisivuilta.

 

Viestithän tuestasi liputuspäivänä myös sosiaalisessa mediassa:
1.10.2019 on Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen liputuspäivä – liputathan sinäkin. #liputan #miinasillanpää #järjestöt #järjestöjenpäivä