Jana Onno sai tasavallan presidentin myöntämän kunniamerkin työstään Wilhelmiinassa itsenäisyyspäivänä 6.12.2022.

Kunniamerkin alullepanija oli Wilhemiinan asukas, varatuomari, sosiaalineuvos Herman Nurminen, joka halusi nostaa esille Janan erinomaista ammatillista osaamista ja läsnäoloa hoivatyössä.

 

Jana Onnon kunniamerkki on samalla tunnustus koko hoiva-alan ammattikunnalle ja heidän tekemälleen merkitykselliselle työlle.

 

Kunniamerkin luovutustilaisuus järjestettiin 7.3.2023 pienimuotoisesti Wilhelmiinassa ja lämminhenkisessä läsnä olivat myös Herman Nurmisen läheiset. Kuvassa vasemmalta: Herman Nurmisen puoliso Tuula Karvala, hoitaja Jana Onno, Wilhelmiinan palvelupäällikkö Vuokko Raumavirta, Miina Sillanpään Säätiön toimitusjohtaja Eija Sorvari, Herman Nurmisen tytär Minna Helenius, Miina Sillanpään Säätiön hallituksen puheenjohtaja Merja Mäkisalo-Ropponen sekä Wilhelmiina Palveluiden toimitusjohtaja Minna Saranpää.

 

Tutustu Miina Sillanpään Säätiön hallituksen puheenjohtajan Merja Mäkisalo-Ropposen pitämään puheeseen. 

Lue myös kunniamerkin myöntämisestä julkaistu uutinen.

 

Wilhelmiina Palvelut Oy on osa Miina Sillanpään Säätiö-konsernia, joka jatkaa Miina Sillanpään alullepanemaa työtä hänen arvojensa mukaisesti. Miina Sillanpää totesi aikanaan: 

”Jokaiselle ihmiselle tekee hyvää, kun hän saa nähdä ja kuulla, että sydämen halulla tehty työ saa vastakaikua ja ymmärtämystä osakseen”.