Joulun uutiskirjeessä esittelemme kattavan uusikoosteen monipuolisesta toiminnastamme syksyn aikana. Tutustu sekä hankkeiden kuulumiseen, että asiantuntijanäkökulmiin. Ota käyttöösi myös jouluinen yhteislauluvideo edistämään musiikin kautta koettua hyvinvointia!

Lue uutiskirje 4/2022 tästä.

 

Hyvät lukijamme,

Vuoden viimeinen uutiskirjeemme sisältää ajankohtaista tietoa tämän vuoden toiminnastamme. Olemme työllämme olleet edistämässä hyvää arkea ikääntyneille ihmisille mm. asumisen ja omaishoidon alueilla. Avain uusien toimintamallien ja ratkaisujen luomiseen on yhteiskehittäminen: kuntien ja järjestöjen yhteistyöllä sekä ottamalla ikääntyneet mukaan kehittämistyöhön löydetään toiveita ja tarpeita vastaavat ratkaisut ikääntyvien arkeen liittyviin olosuhteisiin, tilanteisiin tai haasteisiin. Esimerkkinä kuluneen vuoden toiminnastamme nostan esille ikääntyneiden asumisen ja asumisen ennakoinnin kehittämisen Tuusulan kunnan, ikääntyvien ihmisten ja muiden järjestöjen kanssa. Asumiseen liittyvät kysymykset ja asumisen kehittäminen edellyttävät monen toimijan yhteistyötä, joten onnistumme parhaiten yhdessä.

Huolta ja epävarmuutta mukanaan tuonut vuosi 2022 on päättymässä ja hiljennymme pian joulun viettoon. Toivo paremmasta huomisesta ja sodan päättymisestä Euroopassa ovat tärkeimpiä toiveitamme joulun saapuessa ja vuoden vaihtuessa.
 
Miina Sillanpään Säätiön koko toimelias tekijätiimi haluaa toivottaa kaikille uutiskirjeemme lukijoille lämminhenkistä joulua sekä hyvää uutta vuotta. 

Eija Sorvari
toimitusjohtaja