Juuri avautunut Vanheneminen.fi-sivusto on laaja tietopaketti jokaiselle, joka haluaa suunnitella ja ennakoida itselleen ja läheisilleen turvallisia ja hyviä vuosikymmeniä.

Miten asun mukavasti ja turvallisesti, kun ikää tulee lisää? Mihin minun tulisi kiinnittää huomiota syömisessäni voidakseni hyvin? Mihin rahani riittävät eläkkeellä? Mikä on eläkevalmennus ja miksi hakeutuisin sellaiseen? Miten teen edunvalvontavaltuutuksen?

 

Hyvään vanhuuteen varautuminen on keskeinen osa elämänkulun perusasioita, aivan kuten opiskelun tai työuran suunnittelu.

Vanheneminen.fi-sivusto tarjoaa helposti omaksuttavassa muodossa tietoa kaikille, jotka haluavat vaikuttaa omaan tulevaisuuteensa ikääntyvänä, hankepäällikkö Katja Helo Vanhustyön keskusliiton koordinoimasta Vanheneminen.fi-hankkeesta kertoo.

 

Miina Sillanpään Säätiö on ollut mukana sivuston kehittämisessä. Vanheneminen.fi -sivustolta löytyy paitsi valtavasti tietoa, linkkejä ja yhteystietoja myös konkreettisia työkaluja kuten työkirjoja, tehtävälistoja, malleja ja pohjia laskelmille.

 

Lue koko tiedote palvelun julkaisusta.