Neuvokkaiden naisten käsikirja on julkaistu

Neuvokkaiden naisten käsikirja vie neuvokkaiden maailmaan ja on tarkoitettu kaikille Neuvokkaiden naisten ryhmän ohjaamisesta ja oman ryhmän perustamisesta kiinnostuneille.

Aktiivista toimintaa ja levollisia hetkiä sisäpihalla

Wilhelmiina-kodin sisäpihan värien moninaisuus, erilaiset aistikokemukset sekä uudet liikuntalaitteet mahdollistavat mielen ja fyysisen hyvinvoinnin vahvistamisen.

Huolehdi hyvinvoinnistasi myös lomalla

Tee myös kesäloman aikana hyvinvointiasi edistäviä asioita – rentoutumista luonnon helmassa sekä toimintakykyä ylläpitäviä liikuntahetkiä samalla ystävien seurasta nauttien.

Kesämieli

Kauniiseen kesäpäivään voi matkustaa mielikuvien avulla edes hetkeksi, ja tuntea kesän sitä kautta. Pienikin hetki kesää voi antaa paljon voimaa ja hyvää mieltä.

Neuvokkuutta nyt Tampereella

Neuvokkaiden naisten ryhmässä jaetaan niksejä pienellä rahalla selviytymiseen, tutustutaan erilaisiin toimintamahdollisuuksiin – ja ennen kaikkea nautitaan toisten seurasta. Tule mukaan Tampereen ryhmään!

Säätiö mukana kansainvälisessä konferenssissa

Keko-kuntoutusta ja sen positiivisia vaikutuksia kehitysvammaisten työikäisten terveyteen ja fyysiseen kuntoon esiteltiin kuntoutuksen konferenssissa.

Lue kesän uutiskirjeemme

Kesän uutiskirjeessämme kerromme ajankohtaisia kuulumisia toiminnastamme erityisesti elämän merkityksellisyyteen ja yhteisöllisyyteen sekä yhdessä tekemiseen painottuen.

Kokeillen kohti uutta kuntoutusta

Muistimajakka-kuntoutus oli onnistunut kokeilu, johon osallistuneet kokivat mm. vertaistuen edistävän omaa hyvinvointia.

Yhdessä toisiaan tukien ja kehittäen eteenpäin!

Keko-kuntoutuksen yhteisöllinen tekeminen ryhmämuotoisena toteutuksena sekä hyvä ryhmähenki auttoivat kuntoutuksen teemojen sisäistämisessä.

Yhdessä kehittämässä – käyttäjiensä näköinen Muistipuisto

Muistipuistoa kehitetään käyttäjälähtöisesti yhdessä tekien ja saatua palautetta soveltaen ja hyödyntäen.