Muistipuistossa on tiedossa aurinkoista säätä – myös Aivoviikolla!

Kurkista Muistipuistoon ja tutustu jo virtuaaliseen valmentajaamme Aatokseen.

Neuvokkaiden naisten kevään kuulumisia

Kehittämämme ryhmätoimintamalli leviää menestyksekkäästi: olemme kouluttaneet yli 130 uutta ohjaajaa, joiden toimesta uusia ryhmiä on aloitettu jo yli kymmenen.

Musiikkia, muistoja ja merkityksellistä elämää!

Tule virkistäytymään, muistelemaan ja laulamaan senioreiden ja läheisten teemallisiin yhteislaulutilaisuuksiin Wilhelmiinaan. Vuorossa Talvilaulut 1.3. klo 14-15.

Haemme osallistujia luontoryhmiin

Kuu kiurusta kesään -hanke hakee omaishoitoperheitä mukaan maksuttomaan luontoryhmätoimintaan eri puolilla Suomea.

Ohjaajakoulutuksia keväällä 2018

Neuvokkaat naiset® -ryhmätoimintamallin ohjaajakoulutuksia järjestetään ryhmän perustamisesta kiinnostuneille eri puolilla Suomea. Ilmoittaudu pikaisesti mukaan!

Haemme hankekoordinaattoria ja -työntekijää

Haemme määräaikaisia työntekijöitä Löydetyt miehet -hankkeeseen Kajaaniin. Hanke tähtää syrjäytymisvaarassa olevien miesten hyvinvoinnin edistämiseen.

Haemme kehittäjää

Haemme kehittäjää Virkeyttä ja vireyttä kotikulmilla -hankkeeseen, jossa vahvistetaan Pikku Huopalahden senioreiden hyvinvointia yhteisöllisyyden ja eri sukupolvien välisen yhteistyön avulla.

Virkeyttä ja vireyttä kotikulmilla

Uusin hankkeemme edistää ja vahvistaa Pikku Huopalahdessa asuvien yli 65-vuotiaiden senioreiden mielenhyvinvointia ja fyysistä aktiivisuutta yhteisöllisyyden ja eri sukupolvien välisen yhteistyön avulla.

Motivaatiota etsimässä

Kuntoutuksen näkökulmasta sisäinen motivaatio antaa parhaat tulokset ja saavutettavissa olevat konkreettiset tavoitteet auttavat sen ylläpitämisessä.

Virkeyttä ja vireyttä kotikulmilla

Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt Miina Sillanpään Säätiölle terveyden edistämisen määrärahoista valtionavustuksen Virkeyttä ja vireyttä kotikulmilla (2018-2019) hankkeelle. Hanke edistää ja vahvistaa Pikku Huopalahdessa asuvien yli 65-vuotiaiden senioreiden mielenhyvinvointia ja fyysistä aktiivisuutta yhteisöllisyyden ja eri sukupolvien välisen yhteistyön avulla. Toteutettavaa toimintaa ohjaa asiakaslähtöisyys, joka perustuu senioreiden omien voimavarojen käyttöönottoon.   Hankkeen yhteistyökumppaneina ovat mm. Meilahden … Lue lisää