Säätiön TK-toiminta esillä kansainvälisesti

Säätiö osallistui Nordic Congress of Gerontology:n suullisella esityksellä ja posterilla: aiheina Heurekan oppaiden teemahaastattelut sekä Neuvokkaat naiset ja yksinäisyys.

Virkeyttä ja vireyttä -hankkeen vauhdikas aloitus

Ryhmätoiminta on käynnistynyt ja etsimme osallistujia elokuussa aloittavaan toiseen ryhmään. Lue Haagalaisen lehtijuttu ja tule mukaan!

Keko-kuntoutuksesta eväitä myös seksuaalisuuteen

Arjen itsehoidon lisäksi käsittelemme Keko-kuntoutuksessa myös seksuaalisuutta. Lue ohjaaja Annamari Oksasen tunnelmia ja kokemuksia antoisasta yhteistyöstä.

Uutiskirjeemme 1/2018

Tutustu keväällä käynnistyneisiin osallisuutta ja mielen hyvinvointia lisääviin hankkeisiimme sekä hankekuulumisiin mm. aivoterveyteen ja luonnon hyvinvointivaikutuksiin liittyen.

Muistipuistossa tapahtuu – kurkista someen

Muistipuisto.fi -palvelua on kehitetty tiiviisti viime kuukausien ajan. Paljon on tapahtunut ja viimeistely jatkuu vielä kesän yli.

Neuvokkaat naiset – toiminta leviää onnistuneesti eri puolille Suomea

Ryhmätoiminta leviää uusien toimijoiden avulla. Säätiö keskittyy jatkossa koulutuksiin ja tukemaan uusia ohjaajia.

Kevättä tekemässä

Kuu kiurusta kesään -hankkeen toiminta etenee vauhdikkaasti monella saralla yhteistyökumppanien kanssa. Lue hankekuulumiset.

Helena Leinonen – tunnelmia hankkeen alkutaipaleelta

Yhdessä kun tuumaillaan ja jokaista kuunnellaan, syntyy uutta toimintaa, omaa paikallista – toteaa Löydetyt miehet-hankkeen kehittäjä.

Löydetyt miehet hankkeen kehittäjä esittäytyy

Tutustu kainuulaiseen Harri Smedbergiin ja hankkeen tavoitteisiin – lähtökohtina asiakaslähtöisyys ja miesten äänen kuuleminen.

Löydetty mies – Jouni

”Jouni tuntee itsensä arvottomaksi ja yksinäiseksi. Hän kokee, että arki matelee merkityksettömänä vailla kiintopisteitä.” Lue Jounin tarina sekä Löydettyjen miesten -hankkeen teemoista uusimmasta blogistamme.