Haemme kehittäjää Löydetyt miehet -hankkeeseen

Hanke edistää kainuulaisten 45–65-vuotiaiden miesten hyvinvointia ja elämänhallintaa, ehkäistä syrjäytymistä sekä vähentää yksinäisyyttä. Toimipiste sijaitsee Kajaanissa.

Tutustu kevättalven uutiskirjeeseen

Kerromme ajankohtaisia uutisia hankkeistamme liittyen mm. Aivoviikon teemaan sekä luonnosta saatavaan hyvinvointiin

Marjukka Riihimäki palkittiin kuorokulttuurin uudistamisesta ja ihmisten laulattamisesta

Marjukka Riihimäki itse puhuu erityisen lämpimästi toiminnastaan muistisairaiden asukkaiden kanssa.

Muistipuistossa on aina Aivoviikko!

Toteuta Aivoviikon Vaali aivojasi -teemaa ja käy tutustumassa Muistipuiston uusimpiin sisältöihin Mielen tasapainoa-osiossa.

Digitaalinen luontoelämys

Voimme muistaa tuoksuja, ääniä, tuntemuksia ja aistimuksia. Digitaalisen luonnon viehätysvoima perustuukin ihmisen omaan kokemusmaailmaan ja sen aktivoimiseen.

Ohjaajien merkitys kuntoutuksen onnistumisessa

Ohjaajat ovat keskeisessä roolissa kuntoutuksen onnistumisessa. Loistavinta on, kun ohjaajien innostus elämäntapamuutoksien tukemisessa siirtyy työyhteisöön.

”Miesporukka on oma miljöönsä”

Tammikuussa käynnistyivät Löydetyt miehet -hankkeen ryhmät sekä Kuhmossa että Paltamossa. Kehittäjät kertovat tunnelmia uuden karheasta toiminnasta, joka on otettu mielihyvin vastaan.

Etsimme osallistujia vapaaehtoisvalmennukseen ja ryhmätoimintaan

Pienillä teoilla ja kohtaamisilla on suuri merkitys. Tule mukaan Pikku Huopalahden alueen Virkeyttä ja vireyttä-hankkeen toimintaan.

Neuvokkaat naiset -ryhmien ohjaajakoulutus 22.3.2019

Neuvokkaat naiset® -ryhmätoimintamallin ohjaajakoulutusta järjestetään ryhmän perustamisesta kiinnostuneille Helsingissä 22.3.2019.

Etsimme osallistujia Virkeyttä ja vireyttä -ryhmään

Oletko eläkkeellä oleva mies tai nainen? Asutko Helsingin Pikku Huopalahdessa tai lähialueella? Tule mukaan 19.3. aloittavaan maksuttomaan Virkeyttä ja vireyttä -ryhmään.