”Kunnon kaverin” kanssa kunto kohenee

Haluatko lisätä liikuntaa arkeesi? Tule mukaan maksuttomaan ja liikkumisen ilon pariin ohjaavaan 65+ Kunnon kaveri -toimintaan Helsingin Pikku Huopalahdessa!

Heidi Bucht esittäytyy

Uutta Pikku Huopalahden ja lähialueiden Kunnon kaveri -hanketta luotsaa hankekoordinaattori Heidi Bucht. Tutustu Heidiin ja tervetuloa mukaan jo kesällä alkavaan toimintaan!

Muistipuisto mukana avokuntoutusverkoston webinaarissa

Muistipuisto oli mukana Avokuntoutusverkoston webinaarissa, jonka teemana oli Tukea ja toimintaa etänä – uusia digiratkaisuja arjen tueksi. Tutustu aineistoon ja tallenteeseen.

Miina Sillanpään Säätiön tutkimusapurahahaku 2021

Apurahoja myönnetään ikääntyvien asumisratkaisuja käsitteleviin tutkimuksiin, joissa huomioidaan kestävän hyvinvoinnin edistäminen. Hakuaika on 27.9.–29.10.2021.

Armottomuus ja itsemyötätunto -webinaarin uutiskooste

Tunne voimavarasi -hankkeessa armottomuus -teema on noussut omaishoitajanaisten kanssa käydyissä keskusteluissa useaan otteeseen esille. Webinaarikooste ja aineistot on nyt julkaistu.

Henri Uotila esittäytyy

Tutustu Kaakkois-Suomen hankkeemme Voimaa ikämiesten arkeen hankekoordinaattoriin Henri Uotilaan, joka työskentelee Lappeenrannan toimipisteessämme.

Toivo auttaa näkemään mahdollisuuksia

Lue säätiön hallituksen puheenjohtajan Merja Mäkisalo-Ropposen kirjoitus Miina Sillanpäästä, yhteistyöstä kohti parempaa ja säätiömme kuntavaalitavoitteista.

Tutustu kesän uutiskirjeeseemme

Uutiskirjeen painopiste on uudessa strategiassamme. Kesä alkaa tutkimus- ja kehittämistoiminnassamme vilkkaasti, joten tutustu myös moniin toimintamme ajankohtaisiin uutisiin.

Tehdään yhdessä ja jaetaan osaamista

Hankekoordinaattori Päivikki Paakkanen jakaa kokemuksia yhteiskehittämisestä sekä jaetusta asiantuntijuudesta ja haluaa samalla rohkaista muitakin monitoimijaiseen hanketyöskentelyyn.

Säätiö mukaan kehittämään yhteisöllistä asumista ikääntyville

Miina Sillanpään Säätiö on mukana Tuusulan kunnan uudessa hankkeessa kehittämässä ikääntyneiden yhteisöllisen asumisen mallia.