Tunne voimavarasi -materiaalit omaishoitajille ja ammattilaisille

Tunne voimavarasi -hankkeessa kehitetyt materiaalit tukevat omaishoitajien jaksamista sekä lisäävät ammattilaisten osaamista kaltoinkohtelun tunnistamiseksi ja puheeksi ottamiseksi.

Läheisenä työelämässä -hankkeen vauhdikas syksy

Toiminnan tavoitteena on ennaltaehkäistä työuupumusta ja tukea työn ja läheishoivan yhteensovittamista. Tulossa mm. webinaari 8.12. sekä verkkovertaisryhmä.

Miina Sillanpää sai oman kadun

Helsingin Sörnäisten rantatien alkuosa muuttui Miina Sillanpään kaduksi. Suomen ensimmäinen naisministeri on nyt saanut sekä vakiintuneen liputuspäivän 1.10. että muistokseen nimetyn kadun.

Webinaarikooste: Ennakoi ajoissa – asuminen ikääntyessä!

Tutustu ikääntyvien asumisen ennakoinnin webinaarin uutiskoosteeseen ja aineistoihin. Tallenne on katsottavissa 2 viikkoa.

Miesten viikon teema: ”Miesten parissa tehtävä työ ja sen tulevaisuus”

Voimaa ikämiesten arkeen -hankkeessa ryhmätoiminnan jatkuvuutta on pyritty turvaamaan jo alusta asti.

Tunne voimavarasi -vertaisryhmämalli on julkaistu, osallistu koulutukseen

Tunne voimavarasi -vertaisryhmämallista on nyt julkaistu sähköinen ohjaajan opas. Vertaisryhmämalli on tarkoitettu ikääntyville omaishoitajanaisille, jotka ovat huolissaan tunteistaan ja käyttäytymisestään.

Kulttuuri vaikuttaa ja voimaannuttaa

Kulttuuri voi sisältyä monin eri tavoin hyvinvointia edistävään toimintaan. Sen avulla voidaan vahvistaa osallisuutta, vähentää yksinäisyyttä, käsitellä tunteita ja rikastaa arjen merkityksellisyyttä. Lue säätiön toimitusjohtajan Eija Sorvari blogi kulttuurihyvinvoinnista.

Webinaarikooste: Kulttuurista ja musiikista hyvinvointia ikääntymisen tueksi

Webinaari käsitteli monipuolisesti ja runsain esimerkein kulttuurin merkitystä ja keinoja ikääntyneiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Webinaari: Ennakoi ajoissa – asuminen ikääntyessä!

Tervetuloa 8.11. klo 10-11 kuulemaan puheenvuoroja asumisen ennakoinnista. Iän karttuessa on jokaisen hyvä pysähtyä miettimään, missä ja miten haluan tulevaisuudessa asua?

Keväällä 2023 avattavaan palvelu- ja hoivakotiin etsitään johtajaa

Nyt avoinna mielenkiintoinen tehtävä Wilhelmiina Palvelut Oy:ssä. Löydätkö itsestäsi intohimoa ja halua olla kehittämässä ikäihmisten laadukasta asumista ja elämää?