Yhteiskehittämistä ikääntyneiden kokemuksia ymmärtämällä

”Hyvän ikääntymisen etsijät” on eläkeläisille suunnattua ryhmätoimintaa, joka pyrkii kartoittamaan ikääntyneiden käsityksiä hyvästä elämästä. Tule mukaan toimintaan!

Omaishoitajan ajatuksia: Ota rohkeasti kaikki apu vastaan!

Lue Tunne voimavarasi -hankkeesta Tertun blogikirjoitus: ”Tämä kirjoitukseni on omakohtainen näkemykseni vuosista Alzheimerin tautiin sairastuneen puolisoni omaishoitajana.”

Yhteistyöllä hyvä arki ikääntyville – Aluevaalit 2022

Kestävää tulevaisuutta luodaan laadukkailla ja vaikuttavilla palveluilla. Palvelujen on vastattava asukkaiden tarpeisiin, oltava yhdenvertaisesti kaikkien saatavilla ja muodostettava palvelun käyttäjälle yhtenäinen kokonaisuus.

Ikäasumisen ennakointi tulevaisuuden haasteena

Uusi hankkeemme toteuttaa ikääntyville kohdistettua asumiseen liittyvää neuvontaviestintää ja materiaalia sekä lisää tietoisuutta asumiseen liittyvistä kysymyksistä.

Yhteistyöllä edistetään ikääntyvien hyvinvointia ja terveyttä

Hyvinvoinnin portaat -malli esittelee yhteistyötä ja toiminnan merkitystä. Voimavarakeskeinen ryhmän vertaistuki, yhdessä tekeminen sekä osallistumisen kokemukset tuovat merkityksellisyyttä elämään ja mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen.

Keko-valmennuksen vuoden 2022 haku on avattu

Työikäisille kehitysvammaisille henkilöille ja heidän ohjaajilleen suunnattu Keko-valmennus tarjoaa tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä terveyteen liittyvien teemojen äärelle. Haku auki 7.2. asti.

Joulun uutiskirjeemme on julkaistu

Työmme hyvän ikääntymisen puolesta jatkuu, sillä jokaisella ikääntyneellä kansalaisella on oltava oikeus laadukkaisiin ja vaikuttaviin palveluihin sekä arjen hyvinvointiin.

Säätiön apurahat vuodelle 2022 on myönnetty

Vuonna 2021 tutkimusapurahahaun teemana oli kestävän hyvinvoinnin edistäminen ikääntyvien asumisratkaisuissa.

Tunne voimavarasi -ryhmistä vertaisuutta ja työkaluja

”Sain erinomaiset eväät ja työkalut matkalleni uupumuksesta ja aggressiosta kohti itsemyötätuntoa, tunteiden hallintaa ja omista voimavaroistani huolehtimista. Tunnen suurta kiitollisuutta tuesta, jota olen tältä kurssilta saanut.”

Yhteistyöllä hyvä arki ikääntyville – Miina Sillanpään Säätiön aluevaalitavoitteet

Aluevaaliteemamme painottavat alueellisen yhteistyön merkitystä sekä oikeutta laadukkaisiin ja vaikuttaviin palveluihin ikääntyvien hyvinvoinnin turvaamiseksi.