Keko-kuntoutukseen haku avoinna

Kehitysvammaisten aikuisten Keko-kuntoutusjaksoille haku on käynnissä. Jaksot alkavat maalis-toukokuussa, hae pikaisesti mukaan!

Muistipuisto.fi -palvelu korvaa Impulssi -sovelluksen

Muistipuisto.fi korvaa 1.2.2019 alkaen Impulssi-sovelluksen. Maksuttomasta Muistipuistosta löydät mm. tutut aivotreenit, sekä paljon uutta ja innostavaa aivoterveytesi tueksi.

Tutustu joulun uutiskirjeeseemme

Tässä uutiskirjeessä on läsnä hankkeissamme mukana olleiden ihmisten ääni – tutustu käyttäjien kokemuksiin yhteistyöstämme.

Hyvää joulua

Joulutervehdyksemme tulee tänä vuonna Kuu kiurusta kesään -luontohankkeemme tunnelmissa.

Vertaistuen voimaa luontoryhmästä

Kuu kiurusta kesään -luontoryhmässä tutustuneet ikätoverit ovat jatkaneet toistensa näkemistä aktiivisesti. Yhteisiä luontoretkiä on tehty säännöllisesti ystävyyden samalla syventyessä.

Yhdessä tekeminen on ollut mukavaa!

”Huomaan, että kunto on parantunut, koska on parempi olo” – kuulumisia Keko-kuntoutuksesta vuoden päättyessä. Vuoden 2019 kuntoukseen haku alkaa vuoden vaihteessa.

Elinvoimaa kotikulmilta omasta ryhmästä

Pienetkin asiat ja ohjattu tuki aloitukseen voivat saada aikaan lisää yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia!

Löydetyistä miehistä onnenpoikia

Miesten oman vertaisryhmän tarpeellisuudesta on tullut palautetta osallistujilta – ennen muuta kaveruuden kokemisesta vertaisina vaikeissa elämäntilanteissa ja yksinäisyyden tuntemuksissa.

Aineeton lahja pukinkonttiin

Anna sinäkin tänä jouluna aineeton lahja: Tutustuminen yhdessä sekä opastusta Muistipuiston innostavaan ja aivoterveelliseen maailmaan. Yhdessä aloittaminen auttaa alkuun ja rohkaisee.

Neuvokkaat naiset -toimintaa ympäri Suomea

Ryhmätoiminnan aloittamisen tueksi voi tilata maksutta painettuja oppaitamme. Vuoden 2018 aikana perustettiin noin 20 uutta ryhmää.