Kuntoutus parantaa koko perheen hyvinvointia

Isä ja poika löysivät Keko-kuntoutuksen myötä yhdessä liikkumisen riemun ja paremmat elämäntavat! Hae pikaisesti mukaan kevään 2020 Keko-kuntoutukseen.

Haemme hankekoordinaattoria

Tunne voimavarasi – ikääntyvien omaishoitajanaisten aggressio voimavarana -hankkeeseen. Hakuaika 23.2.2020 asti.

Löydetyt miehet -ryhmät käynnistyvät Kajaanissa sekä Hyrynsalmella

Etsimme osallistujia miesten omaan ryhmätoimintaan. Tapaamiset alkavat maaliskuussa 2020 – ota pikaisesti yhteyttä ja tule mukaan!

Materiaalisalkku auttaa tarttumaan toimeen

Löydetyt miehet -ryhmien ja toiminnan jatkuvuuden turvaamikseksi kokomme sähköistä materiaalisalkkua, joka tarjoaa käytännön apua ja vinkkejä miesten ryhmien ohjaamiseen.

Tunne voimavarasi

Tunne voimavarasi ─ Ikääntyvien omaishoitajanaisten aggressio elämänvoimana -hankkeen (2020–2022) päätavoitteena on, että ikääntyvät omaishoitajanaiset, jotka käyttävät tai pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa, kokevat hyvinvointinsa ja jaksamisensa parantuneen hankkeessa kehitetyn psykoedukaation sekä yksilöllisen ja ryhmämuotoisen mini-intervention avulla. Tavoitteena on myös, että omaishoitajaliiton paikallisyhdistysten työntekijöiden, vapaaehtoisten ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten tieto ja osaaminen väkivallan tunnistamiseksi, kohtaamiseksi ja väkivallan … Lue lisää

Eläkeläisten toimintakyvyn ylläpitoon panostaminen kannattaa

SROI-raportti Virkeyttä ja vireyttä -hankkeen ryhmätoiminnan taloudellisista vaikutuksista on julkaistu ja analyysin mukaan toiminta oli taloudellisesti ja yhteiskunnallisesti kannattavaa.

Keko-kuntoutukseen haku avoinna

Tutustu kehitysvammaisten työikäisten Keko-kuntoutuksen hakuohjeisiin, aikatauluihin ja hae pikaisesti mukaan. Jaksot alkavat maalis-toukokuussa.

Joulun uutiskirje on julkaistu

Uusimman uutiskirjeemme 4/2019 anti painottuu päättyvien tutkimus- ja kehittämishankkeidemme ajankohtaisiin kuulumisiin ja niiden tuloksiin.

Pääasiaa Muistipuistosta

Käyttäjien kokemuksia Muistipuiston arkivaikutuksista on koottu nyt videoille. Tutustu Matin tarinoihin.

SROI-menetelmän käyttökokemuksia

SROI:n avulla on mahdollista osoittaa ehkäisevän toiminnan tuottamat taloudelliset hyödyt, jotka perinteisen arvioinnin avulla jäisivät raportoimatta.