Tutustu ARMAS-festivaalin tarjontaamme virtuaalisesti

Julkaisemme festivaalin aikana päivittäin sosiaalisen median kanavissamme digitaalisista hyvinvointia tukevista palveluistamme poimittuja vinkkejä.

Vapaaehtoisuutta ihmiseltä ihmiselle

Hankekoordinaattorimme Jenni Karvonen SenioriKamu-hankkeesta pohtii blogikirjoituksessaan vapaaehtoistoiminnan onnistumisen ydinkysymyksiä ja haasteita.

Aivotreenejä, olkaa hyvä!

Muistipuisto tarjoa aivoterveyden edistämiseksi mm. aivotreenejä, mutta myös paljon uutta ja innostavaa tekemistä. Ota päivittäiseen käyttöösi – Nähdään Muistipuistossa!

Miina Sillanpään Säätiö jatkaa tiivistä kuntoutusasioiden edunvalvontaa

Vaikutamme kuntouksen kehittämiseen eri foorumeilla. Uusimmat nimitykset puheenjohtajistoon HALI:n kuntoutuksen taustaryhmässä sekä opetushallituksen kuntoutuksen ja osallisuuden vahvistamisen työelämätoimikunnassa.

Hoivakodin merkitykselliset tilat

Säätiön apurahan saaja Virve Repo on julkaissut Muistisairaiden asumisesta Hollannissa tieteellisen artikkelin Terra-julkaisussa.

Tutkimusrahoitushaku avoinna 31.1.–29.2.2024

Miina Sillanpään Säätiön tutkimusrahoitushaku ”Hyvän ikääntymisen, toimintakyvyn ja kuntoutumisen tukemiseen arjen toimintaympäristöissä” -teemalla on avattu.

Innovaatio-opinnot tiivistävät yhteistyötä koko konsernissa ja antavat potkua uuden kehittämiseen

Miina Sillanpään Säätiö -konserni edistää hyvää ikääntymistä. Käynnistämme yhteisen Miina Sillanpään Tulevaisuusakatemian.

Miesryhmätoimintaa -opas on julkaistu

Voimaa ikämiesten arkeen -hanke on koostanut miestoiminnan oleelliset seikat ja vinkit yhteen Miesryhmätoimintaa -oppaaksi, joka toimii avuksi miestoimintaa suunnittelevalle.

Keko-valmennuksesta kannustusta ja tukea kohti terveellisempiä elintapoja

Työikäisille kehitysvammaisille ja heidän ohjaajilleen suunnattu Keko-elintapavalmennus antaa osallistujien lisäksi paljon myös mukana oleville omaohjaajille.

Tutkimusrahoitushakuohjeet on julkaistu, haku aukeaa 31.1.

Tutustu Miina Sillanpään Säätiön tutkimusrahoitushaun ”Hyvän ikääntymisen, toimintakyvyn ja kuntoutumisen tukemiseen arjen toimintaympäristöissä” infoon.