Muistaakseni laulan -laulukirja

Musiikista hyvinvointia! Hanki Muistaakseni laulan -laulukirja omaksi tai anna lahjaksi joulun lähestyessä. Vietä yhdessä ystäväsi tai läheisesi kanssa mukava lauluhetki ja muistele tuttujen laulujen parissa.

Kirstin Muistipuisto Wilhelmiina-kodissa

Muistipuisto taipuu moneen. Lue miten Kirsti huoltaa aivoterveyttään Muistipuistossa.

Järjestöt tuntevat kuntoutumisen ja kuntoutujien arjen

Sote-järjestöjen vahvuus on niiden kyvyssä ymmärtää ja päästä lähelle kuntoutujien arkea. Ne myös auttavat ja tukevat kuntoutujaa kuntoutumisen kaikissa vaiheissa.

Oikeusministeriö selvittää säätiölain toimivuutta – osallistu kyselyyn

Uuden lain toimivuutta ja vaikutuksia selvitetään säätiöille, niiden sidosryhmille ja palveluntarjoajille suunnatulla avoimella kyselyllä. Vastaathan kyselyyn.

Uutiskirjeemme 3/2018 on julkaistu

Tutustu uusimpaan uutiskirjeeseemme, joka teemana ovat juuri julkaistu Muistipuisto-verkkopalvelu ja ajankohtaiset uutiset toiminnastamme.

Muistipuisto on kehittävää ja hyvää ajanvietettä, tuumii Maija

Muistipuiston käyttö heijastuu arkeen. Palvelun kesäkokeilijat puhuivat arjen mielekkyydestä ja uudenlaisesta tekemisestä.

Virkeyttä ja vireyttä -ryhmästä henkistä ja fyysistä vahvuutta

Aktiivisen yhdessä tekemisen kautta voi vaikuttaa omaan hyvinvointiin, saada uusia ideoita elämään ja mahdollisesti uusia kavereita.

1.10. juhlimme Miinan Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen liputuspäivää

Miina Sillanpään arvot ja päämäärätietoinen työ toimivat esikuvina monelle. Järjestötkin juhlivat kansalaisvaikuttamisen päivänä.

Muistipuisto®, koska aivoterveys on pääasia!

Muistipuisto® on uudenlainen, helppokäyttöinen ja maksuton verkkopalvelu, joka johdattaa pienin ja toistuvin teoin kohti aivoterveellisempää elämää.

Muistipuisto kiinnostaa kansainvälisesti

Alzheimer Europe Newsletter julkaisi uutisen tulevasta Muistipuisto -palvelusta viimeisimmässä uutiskirjeessään.