Musiikkia, muistoja ja merkityksellistä elämää!

Tule virkistäytymään, muistelemaan ja laulamaan senioreiden ja läheisten teemallisiin yhteislaulutilaisuuksiin Wilhelmiinaan. Ensimmäisenä Ystävänpäivälaulut 14.2. klo 14-15.

Haemme osallistujia luontoryhmiin

Kuu kiurusta kesään -hanke hakee omaishoitoperheitä mukaan maksuttomaan luontoryhmätoimintaan eri puolilla Suomea.

Haemme hankekoordinaattoria ja -työntekijää

Haemme määräaikaisia työntekijöitä Löydetyt miehet -hankkeeseen Kajaaniin. Hanke tähtää syrjäytymisvaarassa olevien miesten hyvinvoinnin edistämiseen.

Haemme kehittäjää

Haemme kehittäjää Virkeyttä ja vireyttä kotikulmilla -hankkeeseen, jossa vahvistetaan Pikku Huopalahden senioreiden hyvinvointia yhteisöllisyyden ja eri sukupolvien välisen yhteistyön avulla.

Ohjaajakoulutuksia keväällä 2018

Neuvokkaat naiset® -ryhmätoimintamallin ohjaajakoulutuksia järjestetään ryhmän perustamisesta kiinnostuneille eri puolilla Suomea. Ilmoittaudu pikaisesti mukaan!

Virkeyttä ja vireyttä kotikulmilla

Uusin hankkeemme edistää ja vahvistaa Pikku Huopalahdessa asuvien yli 65-vuotiaiden senioreiden mielenhyvinvointia ja fyysistä aktiivisuutta yhteisöllisyyden ja eri sukupolvien välisen yhteistyön avulla.

Motivaatiota etsimässä

Kuntoutuksen näkökulmasta sisäinen motivaatio antaa parhaat tulokset ja saavutettavissa olevat konkreettiset tavoitteet auttavat sen ylläpitämisessä.

Virkeyttä ja vireyttä kotikulmilla

Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt Miina Sillanpään Säätiölle terveyden edistämisen määrärahoista valtionavustuksen Virkeyttä ja vireyttä kotikulmilla (2018-2019) hankkeelle. Hanke edistää ja vahvistaa Pikku Huopalahdessa asuvien yli 65-vuotiaiden senioreiden mielenhyvinvointia ja fyysistä aktiivisuutta yhteisöllisyyden ja eri sukupolvien välisen yhteistyön avulla. Toteutettavaa toimintaa ohjaa asiakaslähtöisyys, joka perustuu senioreiden omien voimavarojen käyttöönottoon.   Hankkeen yhteistyökumppaneina ovat mm. Meilahden … Lue lisää

Löydetyt miehet

Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt Miina Sillanpään Säätiölle Veikkaus Oy:n pelituotoista avustuksen Löydetyt miehet -hankkeelle. Hanke toteutuu Kainuun alueella vuosina 2018–2020 yhteistyössä Ehyt ry:n, Eläkeliitto ry:n ja Hengitysliitto ry:n kanssa.   Hanke tähtää syrjäytymisvaarassa olevien 45–65-vuotiaiden kainuulaismiesten elämänhallinnan ja elintapojen kohentumiseen sekä arjen osallisuuden lisäämiseen järjestöjen, kunnan ja maakunnan yhteisellä toiminnalla. Hankkeeseen osallistuvien miesten hyvinvointi … Lue lisää

Järjestöt tarvitaan toteuttamaan ja uudistamaan kuntoutusta

Säätiönjohtajamme Eija Sorvari ja Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Soile Kuitunen kirjoittavat järjestöjen merkityksestä kuntoutujalle ja kuntoutuksen prosesseista.