Luonnosta hyvinvointia -webinaarin uutiskooste

Viime aikoina on käyty vilkasta keskustelua luonnosta ja sen terveys- ja hyvinvointivaikutuksista. Lue uutiskooste webinaaristamme, tallenne on katsottavissa 2 viikkoa.

Hyvä arki ikääntyvälle – Arvot uuden strategian perustana

Tasa-arvo, jokaisen ihmisen ainutlaatuisuus ja ihmisarvon kunnioittaminen määrittävät keskeisesti arvomaailmaamme. Kehittämistyössämme teemme tulevaisuutta ikääntyvien ihmisten ja yhteiskunnan tarpeisiin.

Webinaari: Kuu kiurusta kesään – Luonnosta hyvinvointia 22.4.

Luonnossa oleskelu tuottaa mielihyvää, rauhoittaa ja auttaa palautumaan stressistä. Tervetuloa 22.4. klo 10–11 kuulemaan luonnon hyvinvointivaikutuksista ja luontotoiminnasta.

Kotisohvalla – koe kulttuuria etänä

ARMAS-festivaali on tuottanut digitaalisten kulttuuripalvelujen nettikäyttöä varten ikääntyneille henkilöille opetusvideon. Säätiö toimii hankkeessa yhteistyökumppanina.

Miina Sillanpään liputuspäivä 1.10. vakinaistetaan

Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen liputuspäivä 1.10. lisätään kalentereihin vakituiseksi liputuspäiväksi.

Aivoterveyttä Muistipuistosta -webinaarin uutiskooste

Webinaarissa perusteltiin Muistipuiston tarvetta, esiteltiin yhteiskehittämisen prosessia ja kerrottiin käyttäjien kokemuksista. Lopuksi tutustuttiin maksuttoman Muistipuiston käyttömahdollisuuksiin.

Kevätalven uutiskirjeemme on julkaistu

Uutiskirjeessämme kerromme vertaisuudesta, voimavaroihin ja jaksamiseen panostamisesta sekä yhdessä toimimisesta meidän kaikkien hyvinvoinnin edistämiseksi.

Hyvä arki ikääntyvälle – Kuntavaalit 2021

Miina Sillanpään Säätiö kannustaa kaikkia lähestyvien kuntavaalien ehdokkaita ottamaan keskeiseksi tavoitteekseen ikääntyvien ihmisten hyvinvoinnin edistämisen ja toimintakyvyn ylläpitämisen.

Luonnosta hyvinvointia

Luonnossa oleskelu tuottaa mielihyvää, rauhoittaa ja auttaa palautumaan stressistä. Erityisesti korona-aikana luonnosta on tullut merkityksellinen hyvinvoinnin lähde monille. Tutustu luontotoimintaamme.

Terveys ja toimintakyky kohenevat Keko-valmennuksessa

Vuoden 2020 Keko-valmennuksen tulokset osoittavat, että kehitysvammaisten osallistujien elintavat kohenivat, fyysinen toimintakyky parani ja terveysriskit pienenivät.