Löydetyt miehet -toiminta kiinnostaa

Moni mies on pysähtynyt jakamaan elämäntarinansa. Itselle mielekäs tekeminen ja yhteenkuuluvuuden tunne ovat kantaneet, kun oma usko on loppunut sairastumisesta, päihdeongelmasta tai muista vastoinkäymisistä johtuen.

Tutustu kesän uutiskirjeeseemme

Kurkista ennakkotunnelmia sekä Muistipuisto -palvelun esittelyvideolta että Kuu kiurusta -luontosivuston kesäisen rentoutusvideon myötä. Toivotamme hyvää kesää lukijoillemme!

Apurahahaku 2018 aukeaa 13.8.2018

Tutkimusapurahat 2018 myönnetään tutkimuksiin, joissa käsitellään osallisuutta ja merkityksellisyyttä ikääntyneen arjessa. Hakuaika on 13.8.-28.9.2018.

Asumisen iloa ja arkea

Asumisen ja asuinympäristön olisi varmistettava mahdollisuudet sosiaalisiin kontakteihin, ulkoiluun, tarvittaviin palveluihin ja turvallisuuden tunteeseen.

Muistipuisto® on ajankohtainen

Muistipuisto® on syksyllä valmis ja voimme ylpeänä todeta, että se on trendikäs ja ajanmukainen sivusto.

Miinan Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen liputuspäivä sekä Järjestöjen avointen ovien päivä 1.10.

Kansalaisvaikuttamisen päivänä järjestötkin juhlivat!

Elinvoimaa luonnosta – tarina luontoryhmästä

Ryhmätapaamiset ovat tuoneet Leilalle jaksamisen kannalta tärkeitä, kiireettömiä hengähdys- ja rauhoittumishetkiä luonnon helmassa.

Löydetyt miehet Mahdollisuuksien Torilla

Kajaanin Mahdollisuuksien Tori -tapahtumassa hankkeemme herätti kiinnostusta ja todettiin tarpeelliseksi. Etsimme osallistujia syksyllä alkavaan ryhmätoimintaan.

Säätiön TK-toiminta esillä kansainvälisesti

Säätiö osallistui Nordic Congress of Gerontology:n: aiheina Heurekan oppaiden teemahaastattelut sekä Neuvokkaat naiset ja yksinäisyys.

Virkeyttä ja vireyttä -hankkeen vauhdikas aloitus

Ryhmätoiminta on käynnistynyt ja etsimme osallistujia elokuussa aloittavaan toiseen ryhmään. Lue Haagalaisen lehtijuttu ja tule mukaan!