Muistipuiston aineistot

Muistipuisto -hankkeen saatavilla olevia maksuttomia materiaaleja, kuvia ja aineistoja löytyy listattuna alla. Kun tarvitset isompia määriä painettuja esitteitä tai sinulla on muita aineistoon liittyviä kysymyksiä, voit laittaa viestiä osoitteeseen: pauliina.ohtonen@miinasillanpaa.fi VAI julkaisut@miinasillanpaa.fi.   Sähköinen esite A4 flyer (pdf) Tulostusohje: tulosta molemmin puolin, käännä lyhyen reunan ympäri.   Sähköinen esite, taitettava A5 (pdf) Tulostusohje: Sovita, tulosta molemmin puolin, … Lue lisää

Vapaaehtoisvalmennuksen kokemuksia

”Loistojuttu! Saatan löytää paikkani, jota olen odottanut”, todettiin Virkeyttä ja vireyttä -valmennuksesta, jossa keskityttiin oman lähialueen vapaaehtoistyön mahdollisuuksiin.

1.10. juhlimme Miinan Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen liputuspäivää

Miina Sillanpään arvot ja päämäärätietoinen työ toimivat esikuvina monelle. Järjestötkin juhlivat kansalaisvaikuttamisen päivänä.

Huomaa keväinen luonto lähelläsi

Tärkeää on muistaa, että luonnon hyvinvointivaikutukset voi kokea myös lähiluonnossa ja pelkästään pihapuiden ihailu tekee hyvää.

Otteita Keko-kuntoutuksen päiväkirjasta

Kevään kehitysvammaisten aikuisten Keko-kuntoutusryhmien anti on ollut monipuolista ja innostavaa. Lue otteita ohjaajien päiväkirjamerkinnöistä.

Muistipuisto mukana TERVE-SOS palkintofinaalissa

TERVE-SOS -palkintofinalistit 2019 on valittu: Vaikuta yleisöäänestyksen voittajaan ja peukuta Muistipuistoa Innokylän sivuilla!

Vanhustenhuollon viisi viisautta

Valtakunnalliset vanhustyön toimijat Vanhustyön keskusliitto ja Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto ovat antaneet omat suosituksensa hallitusohjelmaan.

Tutustu kevättalven uutiskirjeeseen

Kerromme ajankohtaisia uutisia hankkeistamme liittyen mm. Aivoviikon teemaan sekä luonnosta saatavaan hyvinvointiin

Marjukka Riihimäki palkittiin kuorokulttuurin uudistamisesta ja ihmisten laulattamisesta

Marjukka Riihimäki itse puhuu erityisen lämpimästi toiminnastaan muistisairaiden asukkaiden kanssa.

Muistipuistossa on aina Aivoviikko!

Toteuta Aivoviikon Vaali aivojasi -teemaa ja käy tutustumassa Muistipuiston uusimpiin sisältöihin Mielen tasapainoa-osiossa.