”Tarve nähdä porukoita, vaikka sitten virtuaalisesti.”

Löydetyt miehet -hanke muokkaa toimintaansa vastatakseen miesten tarpeisiin myös poikkeusolosuhteissa.

Vetoomus kuntoutujien puolesta

Myös Miina Sillanpään Säätiö oli mukana allekirjoittamassa vetoomusta etäkuntoutuksen puolestapuhujana ja asiantuntijana.

Uusien Löydetyt miehet -ryhmien aloitus siirtyy

Kevään 2020 uusien Löydetyt miehet -ryhmien aloitus Kajaanin ja Hyrynsalmi-Ristijärven osalta siirtyy korona-viruksen takia.

Wilhelmiina rajoittaa ulkopuolisia kontakteja

Wilhelmiina sulkee pääovet 14.3.2020 lähtien. Kiitämme ymmärryksestä ja yhteistyöstä!

Kuntoutus ylläpitää ja edistää toimintakykyä

Ministeri Krista Kiurun Kuntoutuksen pyöreän pöydän -tilaisuudessa säätiön toimitusjohtaja Eija Sorvari toi esille puheenvuorossaan ikääntyneiden toimintakyvyn ylläpitämisen ja vahvistamisen tärkeyden.

Vetoava ja vaikuttava Muistipuisto®

Palvelusta ja sen käytöstä kerätty tieto kuvaa kehitystyön onnistumista. Se tarjoaa käyttäjille omien tavoitteiden mukaisia haasteita ja oppimismahdollisuuksia.

Vuoden 2020 ensimmäinen uutiskirje

Säätiö juhlii tänä vuonna jo 55 vuotistaivaltaan ja historiaamme voi tutustua videokoosteiden kautta. Lue myös tutkimus- ja kehittämistoiminnan ajankohtaiset uutiset – tulossa on Kekopuisto.

Muistipuisto saa pikkusisaren

Muistipuisto saa pikkusisaren eli ”Keko-puiston”, joka tulee tarjoamaan toimintakykyä ja terveyttä edistäviä ideoita sekä käytännön harjoituksia kehitysvammaisten aikuisten elintapamuutosten tueksi.

Pian tulee täyteen kolme vuotta!

”Mukava kiintopiste arkeen sekä tieto että jotain mielenkiintoista tapahtuu, on tärkeää”, kertoo Arja Neuvokkaat naiset -ryhmästä.

Osallisuus ja vertaisuus auttavat arjen muutoksessa

Löydetyt miehet -ryhmissä koettu positiivinen ilmapiiri ja vertaistuki ovat auttaneet tavoitteiden saavuttamisessa. ”Olen kokenut saavani ryhmästä sellaista vahvuutta, että voin olla ilman alkoholia.”