Vanhempi pariskunta katsoo keskellä luontoa olevaa hehkulamppua

Rohkein mielin kohti uutta

Miina Sillanpään Säätiön toimitusjohtaja Soile Kuitunen luo katsauksen Säätiön toimintaan ja toimintaympäristön muutokseen tässä ajassa.

Ihmisiä jumppaamassa puistossa

Kunnon kaveri -hankkeelle jatkoa

Helsingin kaupunki myönsi jatkorahoituksen kaudelle 2024-2025. Toiminta innostaa 65+ ikäisiä länsihelsinkiläisiä liikkeelle ryhmiin harjoittelemaan mm. tasapainoa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta.

Haemme ratkaisukeskeistä valmentaja-kehittäjää Miina Sillanpään Säätiöön

Haluatko mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa pääset työskentelemään erilaisten ihmisryhmien kanssa? Tarjoamme Sinulle merkityksellisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa yhteisössä ja konsernissa.

Usean ihmisen kädet sylikkäin

Miina Sillanpään perintö – demokratian tulevaisuus

Miina Sillanpään Säätiön hallituksen väistyvät puheenjohtaja Merja Mäkisalo-Ropponen sekä varapuheenjohtaja Pekka Räsänen kirjoittavat Miina Sillanpään yhteiskuntapoliittisesta perinnöstä ja sen merkityksestä.

Liikunnanohjaajat Alisa ja Ria seisovat Rantalentopallo-kentällä

Kunnon Kaveri -hankkeen harjoittelijat yllättyivät – mielikuvat ikääntyneistä muuttuivat

Kunnon Kaveri -hanke sai kaksi reipasta työharjoittelijaa liikuttamaan ikäihmisiä. Ria ja Alisa jakavat kokemuksiaan kahdeksan viime viikon ajalta. He opiskelevat liikunnanohjaajiksi.

Miina Sillanpää tulevaisuusakatemian logo

Tutkimusrahoitus myönnettiin Y-säätiölle

Miina Sillanpään perinnön näkökulmasta huomion kiinnitti Y-säätiön tutkimus, joka kohdentuu pienituloisten ikääntyneiden ihmisten asuinympäristöön ja on luonteeltaan innovatiivinen ja osallisuutta korostava.

Miina Sillanpään Säätiön hallituksen puheenjohtajaksi Riitta Särkelä ja varapuheenjohtajaksi Marja Pajulahti 

Miina Sillanpään Säätiön hallitus on nimittänyt hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi Riitta Särkelän ja varapuheenjohtajaksi Marja Pajulahden. 

Miina Sillanpää tulevaisuusakatemian logo

Toimitusjohtajien mietteitä – Innovaatio-ohjelmasta konkreettisia hyötyjä vuorovaikutteiseen työarkeen

Säätiön toimitusjohtaja Soile Kuitunen sekä Wilhelmiina Palveluiden toimitusjohtaja Minna Saranpää kertovat innovaatio-ohjelman herättämistä ajatuksista, havainnoista ja mahdollisuuksista.

Senioritansseissa laitettiin jalalla koreasti ja muisteltiin

Monelle ikääntyneelle musiikki ja tanssiminen ovat olleet perinteisiä ajanviettotapoja, ja SenioriKamun toivetapahtuman teemaksi valikoitui Senioritanssit.

Kolme seniorinaista kesäisellä polulla

Tähtien valoa ja metsän syleilyä – ajatuksia luonnosta ja yksinäisyydestä

TtM ja geronomi Laura Rautiainen pohtii blogissa iäkkäiden yksinäisyyden kokemuksia ja luonnon merkitystä palveluasumisessa.