Säätiö mukana kansainvälisessä konferenssissa

Keko-kuntoutusta ja sen positiivisia vaikutuksia kehitysvammaisten työikäisten terveyteen ja fyysiseen kuntoon esiteltiin kuntoutuksen konferenssissa.

Lue kesän uutiskirjeemme

Kesän uutiskirjeessämme kerromme ajankohtaisia kuulumisia toiminnastamme erityisesti elämän merkityksellisyyteen ja yhteisöllisyyteen sekä yhdessä tekemiseen painottuen.

Kokeillen kohti uutta kuntoutusta

Muistimajakka-kuntoutus oli onnistunut kokeilu, johon osallistuneet kokivat mm. vertaistuen edistävän omaa hyvinvointia.

Yhdessä toisiaan tukien ja kehittäen eteenpäin!

Keko-kuntoutuksen yhteisöllinen tekeminen ryhmämuotoisena toteutuksena sekä hyvä ryhmähenki auttoivat kuntoutuksen teemojen sisäistämisessä.

Yhdessä kehittämässä – käyttäjiensä näköinen Muistipuisto

Muistipuistoa kehitetään käyttäjälähtöisesti yhdessä tekien ja saatua palautetta soveltaen ja hyödyntäen.

Neuvokkaat naiset kouluttavat ohjaajia

Koulutamme ikääntyvien naisten syrjäytymisen ehkäisemiseksi kehitetyn ryhmätoimintamallin ohjaajia. Ota malli käyttöön ja tule mukaan!

Musiikin, laulun ja liikkumisen riemua

Wiltsun Wipinät -tapahtumassa nautittiin musiikista, liikunnasta, hyvästä seurasta ja auringosta sekä säteilevän Arja Korisevan esityksestä.

Ajatuksia arvokkuudesta ja nuhjusta

Uusimmassa blogissa hallituksemme jäsen Jyri Juusti pohtii ja herättää ajatuksia arvokkuudesta, kohtaamisesta ja siitä mitä tarkoittaa olla merkityksellisen elämän mahdollistaja.

Wiltsun Wipinät 20.5. klo 12-16

Wilhelmiinan ja Taavetinpuiston kevätpäivän ohjelmassa mm. liikunnallisia rasteja, Arja Korisevan konsertti, avoimet ovet, palveluiden esittelyä, kirppis ja leppoisaa yhdessäoloa. Tervetuloa!

Hankeyhteistyöllä tuloksia

Neuvokkaat naisemme ja Eläkeliiton ÄijäVirtaa -projekti järjestivät yhdessä yleisötilaisuuden ikääntyville ja ikääntyvien kanssa työskenteleville ammattilaisille.