”Kerrankin oli sellainen arpa, millä voitti”

Tulevana syksynä uudet Löydetyt miehet-ryhmät käynnistyvät Sotkamossa viikolla 38 ja Puolangalla viikolla 43. Liity myös uunituoreen Löydettyjen miesten Instagram-tilin seuraajaksi!

Tutustu kesän uutiskirjeeseemme

Kesän uutiskirjeemme teemana on antoisa ja sujuva verkostoyhteistyö, SuomiAreenan keskustelutilaisuutemme sekä ajankohtaiset hankekuulumiset.

Yhdessä olemme enemmän

Hankkeen toiminnassa kokonaisuus on ollut enemmän kuin osiensa summa, eikä yksittäisen toimijan panoksella ja osaamisella olisi päästy näin pitkälle.

Asioita, jotka edistävät hyvää vanhuutta

Miina Sillanpään Säätiön toimitusjohtaja Eija Sorvari pohtii blogikirjoituksessa, mistä hyvä ja merkityksellinen vanhuus muodostuu.

Säätiö mukana Gerontologian kongressissa posterilla

Tutkimuspäällikkö Anne Rahikka esitteli Gerontologian kansainvälisessä kongressissa tutkimusta, joka käsittelee ikääntyvien pienituloisten naisten kokemaa yksinäisyyttä.

Kuka viereesi jää?

Ikääntyneiden yksinäisyyteen on puututtava nyt! Olemme mukana SuomiAreenassa yhteistyökumppaneiden kera keskustelutilaisuudella 17.7. klo 11.30-12.30.

Luonto on lähellä, Luontosivusto vielä lähempänä.

Luontosivusto sisältää elämyksiä, tekemistä ja tietoa mm. videoiden, kuvien, tarinoiden ja tietovisojen muodossa. Se mahdollistaa luontoelämykset sisätiloissakin!

Verkostoyhteistyöllä voimaa Löydetyt miehet -hankkeessa

Yhdessä kehittäminen ja pohtiminen eri toimijoiden kanssa on asioiden jakamista. Yhteistyössä on voimaa, verkostoyhteistyössä vielä enemmän.

Uusi kehittäjämme esittäytyy

Tutustu Kainuun Löydetyt miehet -hankkeen uuteen kehittäjään Essi Fonseliukseen ja hänen ajatuksiinsa hankkeesta.

Vapaaehtoisvalmennuksen kokemuksia

”Loistojuttu! Saatan löytää paikkani, jota olen odottanut”, todettiin oman alueen vapaaehtoistyöhön keskittyvästä Virkeyttä ja vireyttä -valmennuksesta.