Impulssi – tulossa päivitys

Impulssi -hyvinvointisovelluksemme kehitystyö jatkuu ja uusi päivitys julkaistaan marraskuun aikana. Seuraathan viestintäämme.

Wilhelmiina Palvelut myy Avire Oy:n osakekannan Kiipulasäätiölle

Myynti vahvistaa Miina Sillanpään Säätiö -konsernin hoivaliiketoimintaan sekä väestön toimintakyvyn ylläpitämiseen keskittyvää strategiaa.

Keko-kuntoutus, osallistujan kynästä

”Täällä kuntoutuksessa on oppinut paljon ruokavinkkejä, liikuntavinkkejä ja terveellisiä asioita” kertoo Keko-kuntoutukseen osallistunut Minna.

Syksyn uutiskirje on julkaistu

Uutiskirjeessämme kerromme toiminnastamme tarinallisuudenkin keinoin. Hankkeidemme ajankohtaisten kuulumisten lisäksi haastamme sinut ajattelemaan myös tulevaisuutta ja miten teknologia voi auttaa arjen haasteissa.

Muistipuisto mukana muistiviikolla!

Viikolla 38 vietetään muistiviikkoa ja maailman Alzheimer-päivänä pääsee kurkistamaan jo Muistipuisto-sivustolle. Tule tapaamaan meitä Muistiviikolla 18.-24.9. Olemme monessa mukana!

Välähdyksiä muistisairaan henkilön arjesta vuonna 2020

”Meille molemmille on ollut tärkeä kokemus nähdä se, ettemme ole yksin tämän elämäntilanteen kanssa.” Teknologiasta apua arkeen.

Kuu kiurusta kesään -hankkeessa tapahtuu

Nautitaan luonnosta -ryhmien, virtuaalisen luonnon sekä tarinatyöpajojen suunnittelut ovat käynnissä ja olemme valloittaneet jo sosiaalista mediaakin.

Toiveunta ja todellisuutta -seminaari 10.11.2017

Kaikki ikääntyneet eivät pääse osallisiksi yhteiskunnan myönteisestä kehityksestä. Aiheina mm. mitä on syrjäytyminen vanhemmalla iällä.

Miina Sillanpään liputuspäivä 1.10.2017

Miina Sillanpään elämäntyö ja hänen saavutuksensa osoittavat, että juuri hän soveltuu kansalaisvaikuttamisen symboliksi. Nostetaan liput salkoon 1.10.2017!

Laulusta voimaa vanhuuteen!

Tervetuloa Laulusta Voimaa -kuoron konserttiin Helsingin Kaupungintalon juhlasaliin 2.10.2017 klo 16-18. Tilaisuus on osa ARMAS-festivaalia.