Olen Anne Luhtala ja aloitin Kunnon Kaveri- hankkeessa hankekoordinaattorina 8.1.2024.

 

Olen tästä uudesta pestistäni superinnoissani! Olen nimittäin kuullut edeltäjiltäni, että työ hankkeen parissa on erittäin monipuolista sekä todella tärkeää, ja hauskaa! Pääsen vaikuttamaan ja osallistumaan monella tasolla ikäihmisten terveyden ja toimijuuden edistämiseen liikunnan kautta sekä toimimalla yhteistyöverkostoissa ja ideoimalla uutta.

 

Työkokemusta minulla on kunnan liikuntapalveluista, yksityiseltä puolelta ja järjestösektorilta. Erilaisten liikuntapalvelujen koordinointi ja ohjaaminen ovatkin ydinosaamistani. Erityisesti ikäihmisten liikuntaryhmien ohjaus on hyvin hyppysissäni. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja ja päivittänyt koulutustani opiskelemalla liikunta-alan kehittämistä ja johtajuutta (Liikunnanohjaaja YAMK). Yhdeltä ammatiltani olen toimintaterapeutti ja olen myös kouluttautunut pilatesohjaajaksi. Tällä hetkellä opiskelen Ammatilliseksi opettajaksi.

 

Vapaa-ajallani luen ja varsinkin kuuntelen paljon äänikirjoja, käyn kuntosalilla, seuraan poikani jääkiekkopelejä ja opiskelen kreikan kieltä. Minulla on jatkuva ikävä Kreikkaan ja aurinkoon. Onneksi muullekin perheelle sopii, että jokainen lomareissumme suuntautuu milloin mihinkin Kreikan kolkkaan.

 

Kunnon Kaveri -ryhmissä tulen kannustamaan osallistujia liikkumaan huumori huulessa ja sallivalla otteella. Jokainen liikkuu omalla tavallaan ja jaksamisensa mukaan. Osallistujien toiveiden kuuleminen ja toteuttaminen on myös ykkösjuttu. Liikkuminen ryhmässä tuo toki hyvää fyysistä vointia, mutta samalla se voimaannuttaa ja antaa pystyvyyden tunnetta ja jaksamista myös muuhun arkeen.

 

Te ryhmäläiset olette tämän nyt alkavan työni suola ja sokeri. Odotan innolla, että päästään liikkumaan ja nauramaan ja turisemaan yhdessä!

 

Tervetuloa mukaan, ihan jokainen! 

Katso Kunnon kaveri -jumpat kevätkaudella 2024 (pdf)

Lisätietoa ja muu Kunnon kaveri -toiminta nettisivuillamme