Tervetuloa Laulusta Voimaa -kuoron konserttiin Helsingin Kaupungintalon juhlasaliin 2.10.2017 klo 16-18. Tilaisuus on osa ARMAS-festivaalia.

Laulusta Voimaa -kuoro, johtajanaan musiikkineuvos Marjukka Riihimäki, on seniorikuoro, joka edustaa ikääntyneiden aktiivista kulttuuritoimintaa sekä musiikin kautta saatavaa ja jaettavaa hyvinvointia parhaimmillaan. Kuoro esiintyy ja myös laulattaa yleisöä – teemme yhdessä tilaisuudesta ikimuistoisen, iloisen ja energisen kohtaamisen!

 

Järjestämme tapahtuman osana valtakunnallista ARMAS-festivaalia, joka juhlistaa ikääntymistä ja tekee sitä näkyväksi taiteen keinoin. Mukaan mahtuu 300 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä, tilaan on esteetön pääsy ja tapahtuma on maksuton. Ilmoittautumiset 25.9. mennessä.

 

Miina Sillanpään Säätiön painoalueena on vanhusten asuminen ja muut palvelut, kuntoutus, kansanterveyden edistäminen sekä tutkimuksellinen kehittämistoiminta. Olemme useissa tutkimus- ja kehittämishankkeissamme paneutuneet musiikin merkityksellisyyteen ja sen toimintakykyä ja hyvinvointia edistävään vaikutukseen. Lisätietoa verkkosivuiltamme.

Tervetuloa!