Säätiössämme käynnistyy uusi strategisesti tärkeä Hyvän ikääntymisen etsijät -hanke, jossa etsimme ja tuemme erityisesti pienituloisia, yksinasuvia ja yksinäisyyttä kokevia ikääntyneitä. Hankkeen toiminta perustuu ikääntyneiden omiin toiveisiin ja tarpeisiin. 

 

Hankepäällikkönä johdat tätä uutta luovaa työtä. 

 

Kehität ja kokeilet yhdessä hanketiimin kanssa etsivää ja jalkautuvaa työtä, kartoitat haastatellen ikääntyneiden helsinkiläisten ihmisten elämäntilanteita sekä toteutat ryhmätoimintaa. Lisäksi luot uudenlaista Hyvän ikääntymisen lähettiläs -toimintatapaa eri puolille Suomea yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Hankepäällikkönä vastaat hankkeen toiminnan toteuttamisesta, taloudesta, raportoinnista ja viestinnästä.

 

Mitä odotamme Sinulta?

Toivomme sinulta itsenäistä ja rohkeaa työotetta sekä vankkoja vuorovaikutus- ja verkostoyhteistyön taitoja. Tehtävässä menestymiseksi sinulla tulee olla myös aiempaa kokemusta STEA-hankkeiden johtamisesta, soveltuva korkeakoulututkinto sekä perehtyneisyyttä ikääntyneiden toimintakykyyn ja osallisuuteen. Lisäksi tehtävässä tarvitaan taitoa tiivistää tietoa ja viestiä tuloksista vakuuttavasti. Työyhteisössämme arvostamme ennakkoluulottomuutta, asioiden ja osaamisen jakamista sekä ystävällisyyttä.

 

Mitä me tarjoamme Sinulle?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän arvostetussa yhteisössä ja konsernissa. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa konkreettisesti ikääntyneiden hyvään arkeen. Työyhteisömme on osaava, avoin, innostava ja lämmin.

 

Hyvän ikääntymisen etsijät on Eläkeliiton kanssa toteuttava yhteishanke, jota Miina Sillanpään Säätiö koordinoi. Hanketta rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA. Kyseessä on määräaikainen tehtävä, joka alkaa maaliskuussa 2024 ja päättyy 31.12.2026. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Toimistomme sijaitsee Helsingissä ja työskentelemme hybridimallilla. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

 

Miina Sillanpään Säätiö haluaa rakentaa parempaa yhteiskuntaa

Miina Sillanpään Säätiö haluaa rakentaa yhteiskuntaa ja olosuhteita, joissa meillä kaikilla on mahdollisuus ikääntyä paremmin. Olemme rohkea, uutta luova kehittäjä ja yhteiskunnallinen keskustelija. Tuemme ja toteutamme ikääntyneitä koskevaa tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa sekä oppimista (TKIO).

Säätiömme toiminta on yleishyödyllistä ja tähtää yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen.

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä hakemuksesi viimeistään keskiviikkona 31.1.2024. Linkki hakulomakkeeseen. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi, jotka olet nimennyt sukunimesi mukaan.

 

Voit kysyä tehtävästä lisätietoja puhelimitse TKIO-päällikkö Elisa Virkolalta puh. 044 491 4605 seuraavasti:

  • 22.1. klo 15-16
  • 23.1. klo 14-16
  • 29.1. klo 12-14

 

Miina Sillanpään Säätiö
Hyvä arki ikääntyvälle  – Rohkeaa kehittämistyötä, jotta me kaikki voisimme ikääntyä paremmin.

 

Katso myös Eläkeliiton hakuilmoitus Hyvän Ikääntymisen etsijät -hankkeen projektisuunnittelijaksi.