Tässä uutiskirjeessä kerromme Säätiömme ja koko Säätiökonsernimme yhteisestä tekemisestä. Käynnistimme Säätiön ja Wilhelmiina Palvelut Oy:n yhteisen innovaatio-ohjelman.

 

Innovaatio-ohjelma on iso panostus ja osa Miina Sillanpään Tulevaisuusakatemiaa. Tavoittelemme ohjelmalla samanaikaisesti kolmea asiaa. Tähtäimessämme on entistä parempi asukas- ja asiakaskokemus, parempi työntekijäkokemus sekä tuottavuuden kasvu. Ensimmäiset Innovaatio-ohjelman kehittämistehtävät ja kokeilut kohdentuvat Wilhelmiina Tenholaan.

 

Meille on tärkeää kehittää yhdessä. TKIO-toimintamme tähtää siihen, että me kaikki voisimme ikääntyä paremmin, ja tätä kehitystyötä tehdään yhdessä asukkaiden, asiakkaiden ja kumppaneidemme kanssa. Arvojemme mukaisesti kokeilemme ja onnistumme yhdessä.  

 

Uutiskirjeessämme on myös terveisiä ja viestejä monipuolisesta hanketoiminnastamme. Toimitusjohtajan blogissa katse on keväällä avautuvassa uudessa STEA:n ohjelmassa, jolla parannetaan ikääntyneiden hyvinvointia, toimintakykyä ja osallisuutta.  

 

Lue Uutiskirje 1/2024 tästä.

 

Kevätterveisin,
Soile Kuitunen, Miina Sillanpään Säätiön toimitusjohtaja

 

Haluatko liittyä uutiskirjeen tilaajalistalle?
Käy täyttämässä sähköpostiosoitteesi koostesivun alalaidan tilauslomakkeeseen. Julkaisemme uutiskirjeitä 4-6 kpl vuodessa. Tervetuloa lukijaksi!