IMG_2214_edited iso 350Olen Ulla Arifullen-Hämäläinen ja työskentelen Muistipuisto -hankkeessa toisena projektikoordinaattorina. Olen saanut vaikuttua Säätiön innostavasta työilmapiiriä jo vuodesta 2008. Säätiövuosinani olen koordinoinut jo useampia aivoterveyteen ja muistisairaiden ihmisten ja heidän läheistensä elämänlaadun edistämiseen tähtääviä tutkimus- ja kehittämishankkeita. Olen myös seurannut vierestä osaavien kollegoideni työskentelyä Säätiön muissa muistihankkeissa. Näistä ole oppinut paljon, mutta eniten olen kuitenkin oppinut hankkeiden ryhmätoimintoihin ja kuntoutukseen osallistuneilta ihmisiltä.

 

Työurani olen tehnyt aikuisväestön kuntoutuksen parissa moniammatillisissa työryhmissä. Olen pohjakoulutukseltani fysioterapeutti ja muistikoordinaattori. Lähestymistapani on laaja-alainen ja elämälähtöinen. Uskonkin, että kohderyhmiin tutustumalla, heitä kuulemalla sekä pyrkimyksellä ymmärtää heidän elämäänsä ja valintojaan voidaan rakentaa arkea aidosti tukevia ja elämänlaatua edistäviä palveluja. Olenkin sitä mieltä, että määrätietoista kehitystyötä tekemällä uudet teknologiset ratkaisut voidaan valjastaa palvelemaan kohderyhmän toiveiden, tarpeiden ja tavoitteiden sekä elämälle merkityksellisyyttä tuovien asioiden tarkoituksiin.

 

Muistipuiston kehittämistyössä on tavoitteet asetettu korkealle, mikä on meille projektityöntekijöille positiivinen haaste. Uskon monialaisen, innostuneen ja osaavan tiimimme selviävän tehtävästä vähintäänkin hyvin.

 

Yhteystiedot:
Ulla Arifullen-Hämäläinen
ulla.arifullen-hamalainen@miinasillanpaa.fi
p. 050 5665 327

 

Muistipuisto -hanke toteutetaan yhteistyössä Muistiliiton kanssa ja rahoittajana on Raha-automaattiyhdistys.