Miina Sillanpään Säätiö on julkaissut ARMAS-festivaalin kunniaksi yhteislauluun kannustavan karaokevideon. Aiheena tutut ja perinteiset lastenlaulut ja lauluperinteen siirtäminen uusille sukupolville. Videolla esiintyy Laulusta Voimaa! -seniorikuoro johtajanaan musiikkineuvos Marjukka Riihimäki. Mukana laulamassa 3-vuotiaat Eeva ja Kaapo.

 

Lauluina on helppoja ja tuttuja suomalaisia lastenlauluja, kuten esim. Rati riti ralla, Tiedän paikan armahan ja Pieni tytön tylleröinen. Video on tekstitetty ja lauluihin on helppo yhtyä mukaan laulamaan. Videon kesto on noin 30 minuuttia. Video on maksutta käytettävissä esimerkiksi ikääntyneiden ryhmätoimintaan ja palvelutalojen virkistyshetkiin.

Tästä Lastenlaulujen yhteislauluvideoon. 

 

Laulusta Voimaa -seniorikuoro, johtajanaan musiikkineuvos Marjukka Riihimäki, edustavat ikääntyneiden aktiivista kulttuuritoimintaa ja musiikin kautta saatavaa ja jaettavaa hyvinvointia parhaimmillaan. Miina Sillanpään Säätiö on useissa tutkimus- ja kehittämishankkeissaan paneutunut musiikin merkityksellisyyteen ja sen toimintakykyä ja hyvinvointia edistävään vaikutukseen.

 

Lisätietoa ja aiemmat yhteislauluvideot, mm. perinteisiä kansanlauluja ja joululauluja: www.miinasillanpaa.fi/musiikki

 

Musiikista hyvinvointia – Tervetuloa mukaan laulamaan yhdessä!

 

Armas festivaali

ARMAS-festivaali toteutuu jo viidennen kerran, nostaen esiin ikääntyneitä taiteilijoita ja tehden ikääntymisen teemoja näkyväksi taiteen keinoin. 

 

Tilaa Muistaakseni laulan -laulukirja

Hanki nyt oma Muistaakseni laulan -laulukirja tai anna se lahjaksi. Vietä yhdessä ystäväsi tai läheisesi kanssa mukava lauluhetki ja muistele menneitä tuttujen laulujen parissa. Laulukirja sopii käytettäväksi niin ohjatuissa pienryhmissä kuin myös kotona läheisen kanssa. Laulukirja sisältää 40 laulun sanat helppolukuisena tekstinä ja kuvituksena on muistoja herättäviä vanhoja postimerkkejä. Mukana tulee myös esilaulettu CD, jossa on puolet kirjan lauluista. Laulujen joukosta löytyy mm. Kulkurin valssi, Minne tuuli tytön kuljettaa, Vanhoja poikia viiksekkäitä, Päivänsäde ja menninkäinen ja Voi tuota muistia.

 

Muistaakseni laulan -laulukirjan hinta on 15€ + postikulut, sisältäen CD:n. Tilaukset osoitteesta: julkaisut@miinasillanpaa.fi

 

Lisätietoja laulukirjasta ja Muistaakseni laulan -kuntoutusmallista