Muistaakseni laulan® -hankkeessa kehitettiin valtakunnallisesti levitettävä ja helposti käytettävissä oleva valmennusmalli, jossa musiikin avulla tuetaan muistisairaiden henkilöiden toimintakykyä ja heidän lähiverkostonsa toimintaa.

Muistaakseni laulan -laulukirja
Muistaakseni laulan -laulukirja

Nyt on saatavilla suosittua Muistaakseni laulan® -laulukirjaa. Kirja sisältää 40 laulun sanat helppolukuisena tekstinä. Kuvituksena on muistoja herättäviä vanhoja postimerkkejä. Mukana tulee myös esilaulettu CD, jossa 20 kirjan laulua.

Laulukirjan hinta on 15€ + postikulut, sisältäen CD:n.  Tilaukset osoitteeseen: julkaisut@miinasillanpaa.fi

Lisätietoa laulukirjasta:
Muistaakseni laulan laulukirjan mainos (pdf)

 

Lisätietoa Muistaakseni laulan® -hankkeesta.

Mukavia yhteislauluhetkiä!

 

 

 1. Hei.
  Onko saatavilla cd:tä, jossa olisi loput 20 laulua esilaulettuna? Meillä on hoitokodissa paljon käytössä tuo cd, mutta asukkaat alkavat olla jo kyllästyneitä noihin 20 ensimmäiseen kappaleeseen ja olisi mukava laulella niitä muitakin lauluja.

  1. Muistaakseni laulan -laulukirjan esilaulettuja kappaleita on tehty vain yhden cd:n verran. Valitettavasti loput kappaleet eivät ole tallenteena vaan pelkästään laulukirjasta laulettavissa.

   Ystävällisin terveisin,
   Pauliina Ohtonen/ Assistentti

 2. Olen usein töissä vanhustenhoitolaitoksissa ja käyttänyt (liian vähän) ky cd:tä. Vanhukset olivat heti kiitollisia ja innokkaita laulamaaan yhdessä ja kun oli mielekästä tekemistä aika kului kuin siivillä.Usein laulutuokiosta tiedotettin heti muillkin osastoille ja sieltä kärrättiin porukkaa yhteen laulamaaan
  Valitettavan usein liian useita päivärupeamia menee siinä ruokapöydän vieressä torkkuen.
  Usein vanhempi muistisairas ihminen, joka ei muista edes omaa nimeänsä, osaa laulaa lähes kaikki vanhojen laulujen sanat..Eräs rouva kun istutin hänet tuolien vähyydestä johtuen pianon eteen tuolille ..alkoi hän tapailla koskettimia ja niin hän soiti meille liki virheettömästi ”Arvon mekin ansaitsemme” kaksikätisesti sointujen kanssa. tuo hetki olii aika hieno.
  Kiittäen ja niiaten arvokkaaan vanhustyön puolesta.
  Anne Karvonen

Comments are closed.